Головна Новини Суспільство Скандали "Укрзалізниця" потрапила в скандал: чоловік придбав квиток у жіноче купе
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" потрапила в скандал: чоловік придбав квиток у жіноче купе

Чоловік у жіночому купе: провал експерименту "Укрзалізниці" чи поодинокий випадок

5 серпня 2024, 14:20
Поділіться публікацією:

Українська залізниця опинилася в центрі скандалу після того, як чоловік придбав квиток у жіноче купе та спробував зайняти своє місце. Інцидент викликав обурення пасажирок, які звернулися до провідника. Однак, відповідь провідника викликала ще більше запитань: "Де написано, що чоловікам не можна бути в жіночому купе?".

"Укрзалізниця" потрапила в скандал: чоловік придбав квиток у жіноче купе

"Укрзалізниця" потрапила в скандал: чоловік придбав квиток у жіноче купе

Ситуація сталася в одному з поїздів, де "Укрзалізниця" впровадила експериментальні жіночі купе, спрямовані на підвищення безпеки та комфорту пасажирок. Проте, випадок з чоловіком, який придбав квиток у таке купе, викликав сумніви в ефективності цієї ініціативи.

Пасажирки, обурені ситуацією, звернулися на гарячу лінію "Укрзалізниці". Після розгляду скарги, чоловіка висадили з поїзда на одній з наступних станцій. Проте, інцидент викликав хвилю обговорень у соціальних мережах та ЗМІ.

"Укрзалізниця" поки що не надала офіційних коментарів щодо ситуації. Однак, згідно з інформацією від пасажирок, чоловік придбав квиток через офіційний мобільний застосунок компанії. 

Раніше “Коментарі” писали, що у нічному експресі "Запоріжжя — Ужгород" 16 липня сталася трагедія: один з пасажирів помер від спеки. За словами очевидців, у вагоні не працював кондиціонер. Керівництво "Укрзалізниці" підтвердило факт смерті та заявило про розслідування інциденту.

Читайте також на порталі “Коментарі” — “Укрзалізниця" сповістила про оновлення, які стосуються правил перевезення тварин у поїзді. У компанії повідомили про 5 важливих змін, які почнуть діяти після затвердження правил у новій редакції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини