Головна Новини Суспільство події Смерть пасажира від спеки в потязі "Укрзалізниці": деталі трагедії
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть пасажира від спеки в потязі "Укрзалізниці": деталі трагедії

В «Укрзалізниці» підтвердили смерть людини від спеки в поїзді «Запоріжжя-Ужгород»

19 липня 2024, 16:30
Поділіться публікацією:

У нічному експресі "Запоріжжя — Ужгород" 16 липня сталася трагедія: один з пасажирів помер від спеки. За словами очевидців, у вагоні не працював кондиціонер. Керівництво "Укрзалізниці" підтвердило факт смерті та заявило про розслідування інциденту.

Смерть пасажира від спеки в потязі "Укрзалізниці": деталі трагедії

В «Укрзалізниці» підтвердили смерть людини від спеки

Олександр Перцовський, керівник пасажирського напрямку "Укрзалізниці", заявив, що кожен такий випадок ретельно розслідується. Фахівці з'ясовують, чи можна було запобігти трагедії, чи була надана своєчасна медична допомога.

"На жаль, особливо в літні місяці, трапляються такі природні смерті. Кожен випадок, зокрема, цей вивчається: чи можна було запобігти, швидше зреагувати, чи вчасно надана перша медична допомога", — зазначив Перцовський

На жаль, випадки смерті від спеки в потягах "Укрзалізниці" трапляються не вперше, особливо в літні місяці. Це свідчить про системні проблеми з кондиціонуванням вагонів.

"Тому я звертаюся до пасажирів: температурні рекорди побиті всі, а в нас половина парку не обладнана кондиціонерами взагалі. Зараз ми чітко маркуємо ті вагони, які мають надійні системи кондиціювання, сніжинкою, щоб люди знали", — додав він.

"Укрзалізниця" обіцяє провести ретельне розслідування та вжити заходів для запобігання подібним трагедіям у майбутньому. Однак, чи будуть ці заходи достатніми, покаже лише час.

Раніше “Коментарі” писали, що “Укрзалізниця" сповістила про оновлення, які стосуються правил перевезення тварин у поїзді. У компанії повідомили про 5 важливих змін, які почнуть діяти після затвердження правил у новій редакції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини