Головна Новини Суспільство Домашні улюбленці "Укрзалізниця" повідомила про важливі зміни щодо правил перевезення
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" повідомила про важливі зміни щодо правил перевезення

В "Укрзалізниці" оголосили про нові правила перевезення тварин у поїзді. Після обговорення вони будуть затверджені Державною регуляторною службою.

3 липня 2024, 14:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

"Укрзалізниця" сповістила про оновлення, які стосуються правил перевезення тварин у поїзді. У компанії повідомили про 5 важливих змін, які почнуть діяти після затвердження правил у новій редакції.

"Укрзалізниця" повідомила про важливі зміни щодо правил перевезення

"Укрзалізниця" оновлює правила перевезення тварин у поїзді. Фото з відкритих джерел

"Укрзалізниця" повідомила, що завдяки відгукам подорожуючих, юристів та експертів з організації захисту тварин UAnimals, компанія змогла подати на затвердження зміни, які будуть враховувати інтереси усіх власників тварин, а також тих пасажирів, які намагаються уникати їх.

Зміни, які будуть додані в нові правила перевезення тварин у поїзді:

  • 1. Усунено пункт про "жорстку конструкція" в описі переносок: підійде сучасний рюкзак для тварин, аби лиш із водонепроникним абсорбуючим дном;
  • 2. Для малих тварин до 45 см у холці дозволено тимчасове перебування без переноски — для здорової активності або сну на полиці купе;
  • 3. Для великих собак від 45 см дозволено проїзд у вагонах СВ та РІЦ (RIC) за повного викупу купе;
  • 4. Для великих собак в Інтерсіті+ проїзд теж стане можливим — за умови викупу всіх місць, що розміщені єдиним блоком у ряду;
  • 5. Будь-які службові собаки представників Сил оборони зможуть безоплатно їхати в усіх типах вагонів — з намордником і повідком.

Крім того, для пасажирів, як можуть мати алергічну реакцію на тварину або ж відчувати дискомфорт, Укрзалізниця зобов'язалась забезпечити альтернативні місця.

"Перед затвердженням Державною регуляторною службою України проєкт наказу з усіма змінами буде винесено на суспільне обговорення, щоб врахувати інтереси всіх пасажирів і забезпечити комфорт кожного на борту. Тож долучайтеся до обговорення і тримайте улюбленців ближче до серця!", — повідомили в "Укрзалізниці".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про ставлення українців до запровадження "жіночих вагонів" від "Укрзалізниці".

Також "Коментарі" писали про анонс від "Укрзалізниці", який може стати сюрпризом для сімей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини