Головна Новини Суспільство Скандали У Зеленського прокоментували скандал з Тищенком
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського прокоментували скандал з Тищенком

В Офісі президента відреагували на інцидент з Миколою Тищенком, який отримав підозру від Генпрокурора.

27 червня 2024, 10:15 comments4638
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник Офісу президента Михайло Подоляк відповів на скандал пов’язаний з народним депутатом Миколою Тищенком. За словами Подоляка, від діяльності Тищенка страждає репутація інших депутатів та влади в цілому.

У Зеленського прокоментували скандал з Тищенком

Радник голови ОП Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк в інтерв'ю Новини.LIVE прокоментував ситуацію навколо нардепа Миколи Тищенка, якому було вручено підозру за фактом незаконного позбавлення волі людини. За словами Подоляка дії Тищенка впливають на репутацію інших посадовців.

"Адже репутація народних обранців від окремих дій одного з них страждає. Репутація важлива, і не можна дозволяти людині поводитися так, тим більше в центрі міста Дніпро з якоюсь невстановленою воєнізованою охороною… Я навіть не розумію, як це взагалі можливо", — сказав Подоляк.

Радник Офісу президента заявив, що останніми роками не було належної реакції правоохоронних органів та депутатів на подібні випадки з боку посадовців. Однак, за словами Подоляка, цього разу держава швидко відреагувала на інцидент.

"Взагалі і СБУ, й інші правоохоронні органи мають проаналізувати діяльність інших депутатів та держслужбовців, оцінити їх поведінку і, відповідно, жорстко карати за перевищення службових обовʼязків чи щось подібне. Це буде дуже сильно характеризувати державу", — сказав Подоляк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про деталі обшуку правоохоронців у квартирі Тищенка. Стало відомо, що в нього знайшли співробітники ДБР та несподівану реакцію народного депутата, який розбив свій телефон.

Також "Коментарі" писали про перші заяви Тищенка через проведені у його квартирі обшуки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини