Головна Новини Суспільство Скандали У "Слузі Народу" різко критикують опитування щодо відповідальності Зеленського за корупцію
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі Народу" різко критикують опитування щодо відповідальності Зеленського за корупцію

Керівник пропрезидентської фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія критикує опитування фонду "Демократичні ініціативи".

12 вересня 2023, 09:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голова фракції "Слуга Народу" у Верховній Раді України Давид Арахамія відреагував на результати опитування, де 78% українців вказали, що Зеленський несе пряму відповідальність за корупцію.

У "Слузі Народу" різко критикують опитування щодо відповідальності Зеленського за корупцію

Народний депутат Давид Арахамія. Фото з відкритих джерел

Давид Арахамія критикує опитування та вказує, що президент не відповідає за антикорупційну вертикаль.

"В мережі поширюють маніпулятивне дослідження про те, нібито українці вважають що за всю побутову корупцію відповідає Президент України", — пише Арахамія та риторично запитує, чому саме Зеленський має відповідати за "бруківку, стадіони, тенісні корти та інший непотріб під час війни?".

Нагадаємо, що 11 вересня фонд "Демократичні ініціативи" спільно з КМІС опублікували результати опитування в якому запитали українців, чи погоджуються вони з твердженням, що президент несе пряму відповідальність за корупцію в уряді та воєнних адміністраціях.

77,6% опитаних погодились з такою думкою. Проти висловилось 18%, а 4,4% не відповіли на питання. Опитування проходило по всій території України за виключенням тимчасово окупованих територій та областей, де відбуваються бойові дії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України відреагував на заяви деяких партнерів, які вважають ситуацію з повільним контрнаступом шансом для мирних переговорів з Путіним.

Також "Коментарі" писали про Національне агентство з питань запобігання корупції, яке показало рейтинг областей за кількістю корупційних справ. Виявилось, що Львівська область на першому місці з майже 2 тис. корупційних записів. До топ 5 також потрапили: Дніпропетровська, Харківська, Одеська та Київська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Анатолий

12 жовтня 2023, 10:52

Президент " отвечает " за все, что происходит при нем !


Новини