Головна Новини Суспільство Скандали У Росії стартувала кампанія із захисту антисемітів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії стартувала кампанія із захисту антисемітів

У Дагестані, і загалом у Росії, стартувала кампанія захисту учасників махачкалінського погрому від ймовірного кримінального переслідування

1 листопада 2023, 18:56
Поділіться публікацією:

Чемпіон Європи з вільної боротьби Махмуд Магомедов написав звернення до уряду республіки Дагестан та особисто голови Дагестану Сергія Мелікова з проханням не карати чи проявити поблажливість до учасників Махачкалінського погрому, які намагалися розправитися з єврейськими пасажирами авіарейсу з Тель-Авіва.

У Росії стартувала кампанія із захисту антисемітів

Учасник погрому шукає єврея в турбіні літака

"Будь ласка, не треба ламати долі молодих хлопців і показово їх карати, щоб нібито інші боялися. Тут це так не працює, і настав час уже зрозуміти, і вийти на відкритий діалог з народом. Навпаки, покажіть жест добра — що і ви йдете назустріч і амністію даєте", — написав борець.

Цей же пост виклав в сторіс в Instagram екс-чемпіон UFC Хабіб Нурмагомедов (35 млн фоловерів) і менш відомий боєць Аскар Аскаров (161 тисяча фоловерів).

З подібним зверненням до російської влади звернувся і муфтій Татарстану Каміль Самігуллін.

"Очевидно, що акції з погромами в Дагестані організовані силами ззовні, хоча, безумовно, спровоковані Ізраїлем. Випадок у Дагестані — так само чистої води провокація, яку використовують західні спецслужби, граючи на почуттях віруючих людей", — вважає голова Духовного управління мусульман Татарстану Каміль Самігуллін.

Нагадаємо, що ввечері 29 жовтня натовп людей прорвався через вхід до будівлі міжнародного аеропорту Уйташ, вийшов на злітно-посадкову смугу і оточив літак, що прибув з Тель-Авіва, у пошуках євреїв. Понад 20 осіб, серед яких правоохоронці, зазнали поранень.

До слова, в ізраїльсько-палестинському конфлікті РФ стала на бік ХАМАС, після чого росЗМІ протягом трьох тижнів розпалювали ненависть до Ізраїлю.

Російська влада, в особі Путіна, засудила спробу погрому, але відповідальність за його організацію поклали на західні спецслужби.

Тим часом, Арестович знову дорікнув Зеленському.

Військовополонений татарин розповів шокуючу правду.

А Реал улітку може придбати захисника мюнхенської Баварії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини