Головна Новини Суспільство Скандали У Росії починають блокування "заборонених тем" в Інтернеті
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії починають блокування "заборонених тем" в Інтернеті

Раніше у ЗМІ повідомлялося про прибуття в Росію китайських фахівців, які поділяться досвідом створення та функціонування "великого китайського файрвола"

1 вересня 2023, 22:51
Поділіться публікацією:

Роскомнагляд з 2 вересня розпочне блокування "пропаганди ЛГБТ у мережі". Про це повідомляють "Коментарі".

У Росії починають блокування "заборонених тем" в Інтернеті

В РФ блокують Інтернет

Наказ Роскомнагляду з критеріями "пропаганди" ЛГБТ та зміни статі набув чинності 1 вересня. Згідно з критеріями, матеріал вважатиметься забороненим до поширення у тому числі за наявності наступної інформації: "формування спотвореного уявлення про соціальну рівноцінність традиційних та нетрадиційних сексуальних відносин"; "формування інтересу до нетрадиційних сексуальних відносин"; "обґрунтування переваги нетрадиційних сексуальних відносин над традиційними відносинами"; "виправдання відмови від традиційних сексуальних відносин на користь нетрадиційних"; " формування позитивного ставлення до зміни статі " .

Нагадаємо, що раніше в Росії було заблоковано соціальні мережі Фейсбук, "Твіттер", обмежений Instagram.

Крім того, заблокований Роскомнаглядом сайт "Медузи" через, як свідчить офіційне формулювання, "брехливу інформацію про спеціальну військову операцію на території України". З цієї ж причини блокувалися сайти російської служби Бі-бі-сі, "Радіо Свободи", Deutsche Welle і "Голоси Америки".

Тим часом, Росія активізувала ядерну ракету, якою Путін погрожував США. Стратегічний ракетний комплекс "Сармат", яким Путін загрожував Заходу, поставлено на бойове чергування.

З України дозволили виїзд певної категорії студентів. Кабмін дозволив виїзд за кордон студентам та курсантам певної категорії.

А в Німеччині побили українських дітей. Невідомий здійснив напад на біженців у Нижній Саксонії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини