Головна Новини Суспільство Скандали У Парижі відкрили вогонь по жінці, яка кричала "Аллаху акбар!"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Парижі відкрили вогонь по жінці, яка кричала "Аллаху акбар!"

Поліція заявила, що вона кричала джихадистські, агресивні гасла

31 жовтня 2023, 17:58
Поділіться публікацією:

У паризькому метро поліцейські відкрили вогонь по жінці, яка кричала "Аллаху Акбар" та "Ви все помрете". Про це, як повідомляють "Коментарі", повідомляє агентство Reuters з посиланням на главу поліції Парижа.

У Парижі відкрили вогонь по жінці, яка кричала "Аллаху акбар!"

Такбір у Єрусалимі

Пасажири метро повідомили, що жінка "вимовляла агресивні, джихадистські коментарі". За словами офіційного речника кабміну Франції Олів'є Верана, поліцейські відтягли жінку вбік і попросили її заспокоїтися. Вони також попросили її показати руки, щоб переконатися, що вона не становить небезпеки.

"У співробітників правоохоронних органів не було іншого вибору, окрім як відкрити вогонь по цій жінці з огляду на небезпеку ситуації", — зазначив спікер поліції.

Жінка була поранена у живіт, її доправили до лікарні. Було порушено дві кримінальні справи: проти жінки та проти поліцейських за фактом застосування зброї. У Франції раніше було запроваджено максимальний рівень терористичної загрози через напад у ліцеї в місті Аррас, внаслідок якого загинув вчитель.

У перекладі з арабської вираз "Аллаху акбар" означає "Аллах — Великий!" або "Аллах — Найбільший". Її використовують як знак радості, спосіб звеличити Всевишнього. Цю фразу також називають такбіром. Фраза "Аллаху акбар" написана на прапорі кількох держав: у середині прапора Іраку, у вигляді особливого орнаментального шрифту на нижньому краї зеленої та верхньому краї червоної смуги прапора Ірану; у проекті нового прапора Афганістану; на червоному прапорі бунтівної пакистанської провінції Вазірістан, яку фактично контролюють таліби.

Тим часом, нова країна оголосила війну Ізраїлю.

Кадиров наказав стріляти на враження.

А ЗМІ повідомили, який штраф можна отримати за ухилення від мобілізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини