Головна Новини Суспільство Скандали У Німеччині розповіли "полегшену" версію замаху на українського підлітка
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині розповіли "полегшену" версію замаху на українського підлітка

Офіційні органи ФРН спростували версію про напад російськомовного чоловіка на українського підлітка

8 вересня 2023, 16:01
Поділіться публікацією:

Німецька влада спростувала версію, поширену у ЗМІ про напад російськомовного чоловіка на українського підлітка. За цими даними, події розвивалися дещо інакше. Про це повідомляють "Коментарі".

У Німеччині розповіли "полегшену" версію замаху на українського підлітка

В Німеччині знайшли притулок понад мільйон українців

Як повідомляє DW, спочатку повідомлялося, що чоловік скинув 10-річного хлопчика з мосту в Айнбеку в канал. При цьому дитина отримала поранення. Але ця версія, кажуть німецькі офіційні органи, базувалася на інформації, отриманій лікарями від дітей.

Після опитування дітей поліція розповіла іншу — "полегшену" — версію. Нові дані показують, що дитина поранилася під час гри в каналі до конфлікту із незнайомцем. Начебто, підліток поранився осколком скла або іншим гострим предметом під час гри в самому каналі, а вже потім він упав з моста в канал. Причому туди його не штовхнув чоловік, а дитина впала сама. Але перед цим російськомовний чоловік схопив дитину за футболку.

Нібито конфлікт почався з того, що діти жартома вигукували лайки, що привернуло увагу російськомовного незнайомця. Правоохоронці Німеччини вважають, що коли дитина вибиралася з каналу, незнайомець схопив його футболку, через що підліток втратив рівновагу та впав у канал, глибиною 20 сантиметрів. При цьому німецькі копи підтвердили, що чоловік після цього кинув у підлітка пляшку, але "слідчим не вдалося встановити, чи цей кидок був цілеспрямованим і чи потрапила пляшка в дитину".

Спочатку прокуратура Гьоттінгена повідомляла, що невідомий чоловік підійшов до групи українських дітей і заявив, що їм слід розмовляти російською мовою. Потім чоловік напав на хлопців і скинув 10-річного хлопчика через перила моста в канал, а після жбурнув у дитину, що лежить у каналі, скляну пляшку і втік з місця події. Кримінальна справа, зважаючи на все, буде закрита, враховуючи нові дані, повідомили в прокуратурі.

Нагадаємо, що раніше німецьких правоохоронців неодноразово звинувачували в приховуванні злочинів скоєних на ґрунті національної неприязні або скоєних емігрантами. Зокрема, під час новорічної ночі 2016 року в Кельні, коли сексуальних домагань зазнали сотні жінок з боку чоловіків "північноафриканської зовнішності".

Тим часом, у ГУР знають, що Путін проситиме у Кім Чен Ина.

ЗМІ дізналися, що генсек ООН запропонував Лаврову за повернення до зернової угоди.

А окупанти розгорнули в Криму станцію із запуску дронів: у ЗСУ розповіли, що це означає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини