Головна Новини Суспільство Скандали Суд виніс вердикт за звинуваченням Трампа у зґвалтуванні
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд виніс вердикт за звинуваченням Трампа у зґвалтуванні

Суд присяжних виніс своє рішення за звинуваченням Дональда Трампа у зґвалтуванні

9 травня 2023, 23:16
Поділіться публікацією:

Журі присяжних у США дійшло висновку, що Трамп домагався до письменниці Елізабет Керрол, але не зґвалтував її. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на CNN.

Суд виніс вердикт за звинуваченням Трампа у зґвалтуванні

Дональд Трамп хоче претендувати на пост президента США

Федеральний суд Манхеттена у вівторок визнав екс-президента США Дональда Трампа винним за цивільним позовом колумністки та письменниці Джин Керролл і зобов'язав виплатити компенсацію за домагання до неї та наклеп. Трамп повинен виплатити близько $5 млн письменниці Елізабет Керрол, яка висунула звинувачення проти нього.

Присяжні визнали, що Трамп домагався Керрол у 1996 році у примірочному торговому центрі в Нью-Йорку, і екс-президента зобов'язали виплатити майже два мільйони доларів компенсації за звинуваченням у побоях. Також присяжні визнали обґрунтованим звинувачення Трампа в наклепі з боку Керрол (той у 2022 році у замітці у своїй соцмережі Truth Social назвав звинувачення "брехнею") і зобов'язав виплатити ще три мільйони доларів. Водночас, екс-президента США не визнали винним у зґвалтуванні. Оскільки позов є цивільним, він не загрожував Дональду Трампу ув'язненням чи іншим кримінальним покаранням. Керролл звинуватила Трампа у зґвалтуванні ще 2019 року, коли Дональд Трамп був президентом, але розгляд справи розпочався у квітні 2023-го. Республіканець відмовився від свідчень у суді, а публічно повторював, що він не міг зґвалтувати Керрол, бо вона "не його тип".

Сам Трамп назвав ганьбою та полюванням на відьом рішення присяжних щодо нього у справі про зґвалтування. Трамп має високі шанси стати кандидатом у президенти США від Республіканської партії.

Тим часом, в Україні сказали, що хочуть від НАТО .

В Україні також заговорили про "перепродаж" Криму та Донбасу .

А російська співачка закликала окупантів і надалі воювати в Україні, адже "Бог на нашому боці" .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини