Головна Новини Суспільство Скандали Скандальні ню-фото порноакторки з українською символікою: реакція фотографа на скарги українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальні ню-фото порноакторки з українською символікою: реакція фотографа на скарги українців

З’явилась реакція фотографа, який зробив ню-фото порноакторки Anna Ralphs з національною символікою України.

28 січня 2024, 12:15 comments3316
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Фотограф Петтер Хегре, який зробив скандальну фотосесію з оголеною українською порноакторкою Anna Ralphs (Анастасія Мітіна), що прикрила інтимні місця національними символами, відреагував на скарги українців та попросив вибачення. Хегре пояснив, що його задум привернути увагу до війни в Україні не спрацював, так, як він очікував.

Скандальні ню-фото порноакторки з українською символікою: реакція фотографа на скарги українців

Фотограф Петтер Хегре відреагував на критику українців

Петтер Хегре відповів на зауваження українців, які розкритикували ню-фотосесію української моделі Анастасії Мітіної та роботу фотографа за "наругу над державними символами". Фотограф прибрав з соціальних мереж свою роботу.

"Шановні друзі, я хочу щиро вибачитися перед українцями за нещодавню фотосесію. У жодному разі я не мав на меті образу, знецінення чи зневагу. Мені дуже шкода, що моя робота виглядала неоднозначно та образила почуття багатьох. Я однозначно не є людиною, що ставиться до державних символів України навіть просто байдуже, не те що зухвало чи зверхньо", — пише у соціальній мережі Instagram Петтер Хегре.

Хегре пояснив, що метою фотосесію було привернути увагу до України, адже тему війни поступово витісняють "безглузді новини про шоубізнес" та вибори. Однак, фотограф зауважив, що його задум не спрацював.

"Найбільш гірко мені від того, що за ці дні я отримав багато обурених повідомлень від людей у військовій формі. Українські військові – абсолютно героїчні люди, я поважаю їх та їх подвиг без міри, і дуже шкодую, що образив їх своєю роботою. Прошу захисників і захисниць пробачити мені", — наголосив Петтер Хегре.

Також Хегре попросив не звинувачувати українську модель Анастасію Мітіну, адже ідея та виконання фотосесії належить цілковито йому.

Нагадаємо, що українці різко негативно відреагували на фотосесію з оголеною порноакторкою Anna Ralphs, яка прикрила груди шевронами з українським прапором, а вульву гербом України. Більшість українців говорили про неповагу до українських символів та вказували на статтю 338 ККУ про наругу над державними символами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Playboy звільнив популярну порноакторку через заяви про війну.

Також "Коментарі" писали, що в Україні планують декриміналізувати порнографію та як до цього ставляться українці. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини