Головна Новини Суспільство Скандали Українська порноакторка розлютила мережу оголеними фото з прапором України
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська порноакторка розлютила мережу оголеними фото з прапором України

Українці негативно реагують на ню фотосесію порноакторки Anna Ralphs з національною символікою, яка прикриває інтимні зони моделі.

21 січня 2024, 00:15 comments32558
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українська порноакторка розлютила мережу оголеними фото з прапором України

Anna Ralphs. Фото: Петтер Хегре

Фотограф Петтер Хегре в соціальних мережах опублікував фотографії оголеної моделі Anna Ralphs, яка прикрита шевронами з прапором та гербом України. Робота фотографа та моделі у стилі ню з українською символікою обурили мережу.

Фотографії Петтера Хегре в Instagram з’явились у червні 2023 року, однак лише у січні 2024 року їх помітила широка громадськість. На серії фотографій зображена українська порноакторка Anna Ralphs, яка прикриває груди шевронами з прапором України, а вульву гербом. Свою роботу Хегре підписав "ніщо не зрівняється з красою України".

На таку діяльність різко негативно відреагував український військовий офіцер з позивним "Алекс". 

"Це просто повна шляпа….Ви б***ь не розумієте, що за цей герб, за цей гімн та прапор хлопці вмирають вже 10 років??? Поцепити герб на п***у це ж така велика вдячність за всі ті жертви, які приніс наш народ, ну спасииибі!!!", — пише український військовий у Telergam.

Офіцер вважає, що подібні дії підпадають під статтю 338 ККУ про наругу над державними символами. Інші користувачі соцмережі поділяють думку військового та висловились у коментарях до допису фотографіями моделі.

"Як українці, мені незручно дивитися на оголені фото з національною символікою. Це нормально робити голі фото. Але для цього не ок використовувати національну символіку. Це більше схоже на неповагу", — пише користувачка sofiia_ostrozka.

Інші ж зайняли радикальнішу позицію та реагували більш різко: "Головою треба думати перед тим як щось робити"; "Ви й***улися?", "Українська шмаркля, яка думала що п*** з гербом України продати за $ це супер класно".

Як повідомило видання Межа, порноакторка Anna Ralphs – це українська модель Анастасія Мітіна родом з Одеси, яка співпрацює з українськими брендами спідньої білизни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що порноакторка Міа Халіфа втратила контракт через свої вислови про війну. Згодом скандал продовжився і інші компанії виробники контенту для дорослих оголосили про припинення співпраці з порноакторкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини