Головна Новини Суспільство права людини Яке ставлення українців до декриміналізації порнографії
commentss НОВИНИ Всі новини

Яке ставлення українців до декриміналізації порнографії

Соціологічно опитування показало, чи підтримують українці декриміналізацію порнографії.

21 серпня 2023, 12:02
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

25 народних депутатів стали ініціатором законопроєкту під номером 9623, який має на меті декриміналізувати порнографію в Україні. Компанія Active Group провела соціологічне дослідження громадської думки українців щодо декриміналізації порно.

Яке ставлення українців до декриміналізації порнографії

Чи підтримують українці декриміналізацію порно. Фото з відкритих джерел

Думки українців розділились у питанні декриміналізації порнографії. 46,9% українців підтримують цей процес, з яких 21,1% вказують, що декриміналізацію порно потрібного здійснити однозначно.

Однак проти такого рішення виступають 35,7% українців, з яких 25,5% категорично проти декриміналізації порнографії. Ще 15,4% українців не змогли відповісти на питання.

Яке ставлення українців до декриміналізації порнографії - фото 2

Також Active Group запитала, що для українців є важливішим – традиційні цінності чи свобода. 82,2% українців обрали, що для них важливіше свобода, тоді як за традиційні цінності проголосувало 13,1% респондентів.

Під час розробки закону про декриміналізацію порнографії були залучені не лише депутати, а й громадські організації, які критикують українське законодавство. BRDO вказує, що українців можуть притягнути до відповідальності за відвертий контент у своїх приватних переписках на мобільних телефонах, а також за розміщення відео та фотоматеріалів на платформі Onlyfans, яка платить податки в Україні.

Один з ініціаторів законопроєкту Ярослава Железняк вказав, що декриміналізація порно "розвантажить правоохоронні органи від "контрольних закупівель" у вебкам-моделей" та додав, щоб "фантазія правоохоронців не генерувала по 1000+ справ на рік".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки у 2023 році податків сплатив Onlyfans до бюджету України.

Також "Коментарі" писали про відомих актрис, які почали свою кар’єру з фільмів для дорослих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pulsweek/265
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини