Головна Новини Суспільство Скандали Секс-скандал у США: заарештували тренерку
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс-скандал у США: заарештували тренерку

Тренерку середньої школи у США звинуватили у сексуальному насильстві над неповнолітнім.

15 квітня 2023, 23:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Тренерку з метання списа Ханну Март звинуватили у сексуальному насильстві над 17-річним учнем середньої школи штату Пенсильванія. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання NY Post.

Секс-скандал у США: заарештували тренерку

Тренерку з США звинувачують у сексуальному насильстві. Фото з відкритих джерел

26-річна Ханна Март нібито мала сексуальні стосунки з легкоатлетом Нортгемптонської середньої школи, які почалися в травні 2021 року. За словами прокурорів тренерка заманила до себе додому 17-річного хлопця, де ймовірно мала секс з неповнолітнім. Їхні стосунки тривали до жовтня 2022 року, коли про них дізналось оточення школи.

Март була затримала і звинувачена у сексуальному насильстві у шкільному закладі, а також у сексуальному насильстві з боку спортивного тренера, що відповідають злочинам третього ступеня.

"Зловживання цими стосунками свідчить про відверту зневагу тренера до добробуту тих, кого вона чи він тренував, і перш за все до закону", — сказав окружний прокурор Теренс Гоук.

Ханна Март стверджує, що у неї з 17-річним учнем були романтичні стосунки. Наразі тренерка з метання списа внесла 75 тис. доларів, щоб бути звільнена з під варти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про нідерландця, який здавав свої біологічні зразки під різними іменами і таким чином став батьком 550 дітей. Тепер до нього подали до суду через порушення у донорстві сперми. За правилами Нідерландів чоловік міг бути батьком не більше ніж 25 дітей.

Також "Коментарі" писали, що зіркову спортсменку Сербії переслідують. У мережу злили її оголені фото. Баскетболістка відмовилась вступати у сексуальні стосунки зі своїм колишнім, а той шантажував її фотографіями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини