Головна Новини Суспільство Скандали Зіркову спортсменку Сербії переслідують: злили оголені фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Зіркову спортсменку Сербії переслідують: злили оголені фото

Колишній партнер сербської баскетболістки Міліци Дабович оприлюднив оголені фотографії жінки.

13 квітня 2023, 18:25 comments1246
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Зірка національної збірної Сербії з баскетболу Міліца Дабович стверджує, що колишній партнер опублікував її оголені фотографії у відкритому доступі. Жінка вже подала заяву до поліції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram Міліци Дабович.

Зіркову спортсменку Сербії переслідують: злили оголені фото

Міліца Дабович. Фото з відкритих джерел

Міліца Дабович переживає складний період у своєму житті, адже її колишній партнер помстився і опублікував оголені фото. Чоловік шантажував жінку, аби вона знову була з ним. Міліца була проти таких стосунків. Через деякий час фото колишньої спортсменки потрапили в мережу. Як наслідок Міліца Дабович опублікувала повідомлення у своїх соцмережах, де розповіла про ситуацію.

"Я думала, що пережила все у своєму житті, зробила багато дурниць і згубних кроків. Я думала, що я за все тяжко заплатила і віддала той борг... але, на жаль, я досі розплачуюся за свої помилки", — говорить жінка.

ЗМІ повідомляють, що Міліца відправляла свої оголені фото для партнера, який потім почав її цим шантажувати.

"Уявіть, яким жалюгідним і відчайдушним ви повинні бути, щоб поділитися фотографіями чиїхось інтимних місць? Але, на жаль, ми живемо в час, коли цей вид насильства над жінками залишається безкарним. Що, якби жінки публікували всі фотографії чоловічих статевих органів, підписуючи їх іменем та прізвищем? Уявіть, який це буде шок, скандал, розлучення і насильство", — підсумовує сербська зірка.

Міліца Дабович разом із жіночою збірною Сербії виграла чемпіонат Європи з баскетболу у 2015 році. Також сербка має бронзову медаль літніх Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро. Наразі 40-річна мати-одиначка, виховує п’ятирічного сина. Колишня баскетболістка звернулася до поліції з заявою про переслідування її колишнім партнером.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на серійного донора сперми подали до суду. Він виявився батьком 550 дітей.

Також "Коментарі" писали, що президент УЄФА розповів, коли скасують дискваліфікацію Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини