Головна Новини Суспільство Скандали Раднику заступника міністра оборони вручили підозру на присвоєння 1,7 млрд грн
commentss НОВИНИ Всі новини

Раднику заступника міністра оборони вручили підозру на присвоєння 1,7 млрд грн

Раднику ексзаступника міністра оборони повідомили про підозру у заволодінні коштами в особливо великих розмірах

3 лютого 2023, 18:18
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Раднику ексзаступника міністра оборони вручили підозру та звинувачують у незаконному заволодінні 1,7 млрд грн, які мали йти на закупівлю товарів для Збройних сил України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на пресслужбу Офісу генпрокурора.

Раднику заступника міністра оборони вручили підозру на присвоєння 1,7 млрд грн

Виписали підозру на 1,7 млрд гривень. Фото: Генпрокуратура України

За даними слідства прокурорів Офісу Генерального прокурора вручено підозру раднику заступника Міністра оборони отриманні незаконним шляхом коштів в особливо великих розмірах. Як з’ясувала Генпрокуратура чоловік заволодів коштами, які були призначені для постачання товарів для потреб ЗСУ.  Як повідомляє Офіс генерального прокурора зловмисник був у змові з директором товариства.

Кошти були виділені Міноборони України, а радник заступника Міністра оборони своїми діями спричини збитків для держави на понад 1,7 млрд гривень. Наразі триває досудове слідство, яке проводить ГСУ Нацполіції України.

Також прокуратура України нагадує, що особі який вручили підозру вважається не винуватою, поки її провину не доведуть в законному порядку у суді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про ставлення українців до скандалу із закупівлею продуктів харчування для ЗСУ. Більшість українців чули про це скандал, проте вважають, що реакція правоохоронних органів на нього була недостатньою. Варіант, що реакція була достатньою підтримало всього 14,3% опитаних.

Також "Коментарі" писали про нові подробиці скандалу з депутатом України Миколою Тищенком, який під час війни поїхав до Таїланду. Голова Верховної ради України заявив, що відрядження на виїзд не підписував для Тищенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини