Головна Новини Суспільство Скандали Скандал з Миколою Тищенком: з'явилися нові подробиці його "відрядження" до Таїланду
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал з Миколою Тищенком: з'явилися нові подробиці його "відрядження" до Таїланду

Миколу Тищенка у Раді не відпускали у відрядження до Таїланду

26 січня 2023, 18:28 comments2005
Поділіться публікацією:

Народного депутата від фракції "Слуга народу" ніхто не відпускав у відрядження до Таїланду. Таку заяву зробив голова Верховної ради України Руслан Стефанчук у Facebook.

Скандал з Миколою Тищенком: з'явилися нові подробиці його "відрядження" до Таїланду

Микола Тищенко (фото з відкритих джерел)

"Миколу Тищенка нікуди за кордон не відряджав.Відповідно, і розпорядження на відрядження до Таїланду я, як голова Верховної ради України, не підписував", — написав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що нардеп вирішив влаштувати депутатський прийом у Таїланді. Скандальний нардеп Микола Тищенко вирушить до Таїланду, щоб зустрітися з українською громадою та провести там депутатський прийом. Як передає видання "Коментарі", про це свідчить оголошення про зустріч із народним обранцем на офіційній сторінці Посольства України у Таїланді у Facebook.

 Також "Коментарі" інформували про те, чому у "Слузі народу" не захотіли прощати Тищенку чергову витівку.Скандальний нардеп-"слуга" Микола Тищенко вирушить до Таїланду, щоб, як він запевняє, зустрітися з українською громадою та провести там депутатський прийом. Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що Тищенка планують виключити із фракції "Слуга народу" (вже зроблено), а також із партії. За словами керівника політико-правових програм в Українському центрі суспільного розвитку Ігоря Рейтеровича, історія з вигнанням Тищенка із "слуг" – дуже проста і складається з двох компонентів. Ну, а історія Таїланду стала, за його словами, останньою краплею. Тим більше, що (і це по-друге) це було, по суті, демонстративне порушення указу президента щодо посилення контролю над виїздом чиновників, нардепів, силовиків за кордон.
 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини