Головна Новини Суспільство Скандали Приголомшливе відео: в Україні вірянки МП виправдовують злочини Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Приголомшливе відео: в Україні вірянки МП виправдовують злочини Путіна

Парафіянки з Московського патріархату заявили, що влада Путіна походить від Бога, тому він має право вчиняти злочини в Україні.

24 квітня 2023, 12:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У мережу потрапив фрагмент двох українських парафіянок, які підтримують агресивні дії російського диктатора Володимира Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Громадське".

Приголомшливе відео: в Україні вірянки МП виправдовують злочини Путіна

Українські вірянки з МП виправдовують воєнні злочини Путіна. Фото: скріншот

Журналістка "Громадського" взяла інтерв’ю у двох жінок перед Почаївською лаврою, що розташована на Тернопільщині. Вірянок запитали спочатку про ставлення до Путіна. Жінки пояснили його біблійськими словами про те, що треба слухати владу.

"Це наш правитель. А як же? Святійший патріарх і Путін, а на Київській Русі – Зєлєнковський (ймовірно Володимир Зеленський). А Михаїл Архангел сказав: підкоряйтеся владі", — говорять жінки з УПЦ МП.

Далі журналістка уточнила, що Путін напав на територію України і чинить воєнні злочини, однак парафіянки виправдовують диктатора, говорячи, що влада Путіна від Бога.

"Це бог. Він, знаєш, які стріли може посилати за беззаконня? За беззаконня, за непідкорення владі. Хто що хоче, те й робить. Путіну бог дав право. Від бога влада поставлена, Михаїл так Архангел сказав",- заявила вірянка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Буковині вщент згоріла церква Московського патріархату. Правоохоронці затримали чоловіка за підозрою у підпалі храму та сусіднього магазину. З ним наразі працюють поліцейські, щоб встановити мотиви злочину.

Також "Коментарі" писали, що дослідники провели різносторонній аналіз у кількох сферах та змогли відтворити обличчя, яке міг мати Ісус. Оприлюднені результати виявили разючі відмінності від звичного для більшості вірян вигляду Ісуса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини