Головна Новини Суспільство Скандали Перші "квіточки": помилуваний вагнерівець убив пенсіонерку
commentss НОВИНИ Всі новини

Перші "квіточки": помилуваний вагнерівець убив пенсіонерку

З війни в Україні повернулися тисячі помилуваних в'язнів

30 березня 2023, 19:21
Поділіться публікацією:

У Кіровській області Росії за підозрою у вбивстві пенсіонерки затримали бійця ПВК "Вагнер" Івана Россомахіна. Незадовго до вбивства на місцевому телебаченні вийшов сюжет про те, як "вагнерівець", який повернувся з війни, тримає в страху рідне село Новий Бурець. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на росЗМІ.

Перші "квіточки": помилуваний вагнерівець убив пенсіонерку

Засновник ПВК "Вагнер" Пригожин

Місцеві жителі просили правоохоронці захистити їх. Начальник відділу поліції Вадим Варанкін заспокоював людей і казав, що біля будинку Россомахіна чергуватиме цілодобова охорона, а 28 березня його відправлять із села поїздом. Однак цього не сталося. Раніше Івана Россомахіна було засуджено до 14 років в'язниці за вбивство, скоєне в 2019 році. Після вступу до ПВК "Вагнер" чоловіка помилували.

За приблизними підрахунками, у Росії помилували 5 000 зеків, які здобули бойовий досвід в Україні.

Тим часом депутат-рашист пропонує формувати штурмові загони з аліментників. В Україні ж збираються створити реєстр ухилянтів від мобілізації.

Крім того, експерти пояснили, як оцінювати заяви Сі Цзіньпіна про готовність до війни та військове співробітництво з РФ і до чого готуватися Україні та світу.

Китайська армія не воювала з 60-х років з часів прикордонного зіткнення з Індією. Тому багато китайських офіцерів говорять про необхідність перевірки боєздатності армії КНР у локальній війні.

"Так чи інакше, рано чи пізно, Китай у неї (війну — ред.) вплутається. Так, балансуватиме, намагатиметься уникнути зіткнення з глобальними гравцями (тому я сумніваюся, що буде війна за Тайвань). Але участь КНР у якомусь військовому конфлікті локального характеру більш ніж можлива", – вважає Віталій Кулик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини