Головна Новини Суспільство Скандали Музей Шевченка потрапив у гучний скандал: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Музей Шевченка потрапив у гучний скандал: що сталося

Музей Тараса Шевченка оскандалився через йогу у залі, де проходила фотовиставка, присвячена трагічним подіям в окупованому Маріуполі

20 листопада 2023, 22:59
Поділіться публікацією:

У київському державному Національному музеї Тараса Шевченка влаштували заняття йоги на тлі фотовиставки про окупований Маріуполь, що викликало хвилю обурення. Як повідомляє портал "Коментарі", своє невдоволення щодо недоречності суміщення таких заходів висловив у Telegram радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.  

Музей Шевченка потрапив у гучний скандал: що сталося

Музей Тараса Шевченка опинився у центрі скандалу на тіл фотовиставки про Маріуполь. Фото з відкритих джерел

"Музей Тараса Шевченка. Нічого такого. Просто йога на фоні трагічних фото Маріуполя від Євгена Малолєтки", — обурився Андрющенко.

Радник очільника Маріуполя припустив, що любителі йоги могли не знати про фотовиставку або ж тренер міг не подумати. Водночас, для нього залишається незрозумілим, як таке могли допустити співробітники музею.

"Але хтось в музеї точно організував спочатку виставку фотографій. А потім вирішив там дозволити йогу, сором'язливо завішавши фотографії ганчірками. Це просто якийсь нескінченний потік сюру навколо Маріуполя", — написав Андрющенко у соцмережі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни продовжують активне перекидання резервів через Маріуполь Донецької області на фронт. Щоправда, тепер загарбники змінили тактику – рух відбувається лише вночі доби. Відкрито це робити окупанти бояться.

Також видання "Коментарі" писало, що в американському Інституті вивчення війни розповіли, чи справді Росія наблизилася до захоплення Авдіївки.

Крім того, "Кометарі" повідомляли, що знаний в РФ представник кремлівських  пропагандистів,  відомий  тим, що виражає власні  великодержавно-шовіністичні  погляди,  актор Іван Охлобистін  раптово висловивсь про себе, що він "блазень".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини