Головна Новини Суспільство Скандали Фаріон відреагувала на рішення суду: Путін щиро аплодує
commentss НОВИНИ Всі новини

Фаріон відреагувала на рішення суду: Путін щиро аплодує

Колишній нардеп Ірина Фаріон пообіцяла подати апеляцію і далі боротися за поновлення її на посаді викладача у «Львівській політехниці», про це вона написала у соцмережах. За її словами, не можна допустити перетворення держави «у концтабір»

13 лютого 2024, 11:32
Поділіться публікацією:

Ірина Фаріон заявила, що рішення Галицького районного суду, який відхилив її позов, не стало для неї неочікуваним. Вона вважає, що суд цілковито себе дискредитував.

Фаріон відреагувала на рішення суду: Путін щиро аплодує

Ірина Фаріон готує апеляцію на рішення суду

"Те, що написав цей суддя, не має нічого спільного з правовим обґрунтуваннями. Це замовна політична публіцистика, що є повною дискваліфікацією львівського судді. Цього слід було очікувати",
— заявила Фаріон.

Екс-нардеп повідомила, що подаватиме апеляцію. При цьому, за її словами, вона бореться не стільки за повернення посади, скільки за справедливість.

"Не можна перетворювати державу в концтабір 30-х чи 60-70-х років і звільняти з праці через політичні переконання. Путін щиро аплодує такому рішенню, як і офіс президента закривавленої України",
- написала Фаріон.

При цьому вона додала, що ідеї, за які вона бореться – вічні, на відміну від політиків.

Нагадаємо, як повідомляв портал "Коментарі" Ірина Фаріон наприкінці 2023 року потрапила в скандал, обізвавши військових ЗСУ, які розмовляють російською мовою "московоротими биками".

Також "Коментарі" повідомляли, що на фоні студентських протестів після скандалу, "Львівська політехніка" звільнила Фаріон з посади професора кафедри української мови. Привід — порушення 41 статті Кодексу законів про працю: вчинення працівником, який виконує виховні функції, аморального проступку, не сумісного з продовженням цієї роботи. Після цього Фаріон повідомила, що йде в суд оскаржувати своє звільнення.

Разом з тим, Галицький суд прийняврішення відхилити позов Фаріон і визнав, що вона таки вчинила "аморальний вчинок". На оскарження рішення у політика є 30 днів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини