Головна Новини Суспільство Скандали Ірині Фаріон вказали на двері: що сталось
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірині Фаріон вказали на двері: що сталось

Через спровокований нею ж скандал екс-нардепка позбулась роботи

15 листопада 2023, 21:59
Поділіться публікацією:

Професора кафедри української мови Ірину Фаріон наказом ректора Національного універсітета "Львівська політехніка" звільнено з займаної посади, з 16 листопада. Про це повідомляють "Коментарі".

Ірині Фаріон вказали на двері: що сталось

Ірина Фаріон

Привід — порушення 41 статті Кодексу законів про працю: вчинення працівником, який виконує виховні функції, аморального проступку, не сумісного з продовженням цієї роботи.

Згідно наказу, який є у розпорядженні редакції, бухгалтерії виша наказано повністю розрахуватися з Іриною Фаріон. 

Нагадаємо, що в своєму інтерв'ю вона висловилась принизливо про російськомовних бійців ЗСУ, заявивши, що не вважає їх українцями. Згодом, вона опублікувала електронного листа проукраїнськи налаштованного студента з Крима, чим "здала" його російським спецслужбам. Останні схопили хлопця та піддали репресіям.

За ці дії Фаріон у різкій формі засудили бійці ЗСУ, зокрема 3 штурмової бригади, а СБУ розпочали проти неї кримінальне провадження. Колишній екс-нардепці закидають порушення рівноправності громадян, образу честі і гідності військовослужбовця, порушення таємниці листування та приватності життя.

Звільнення Ірини Фаріон після її висловлювань вимагали також студенти виша.

Тим часом, Цукерберг "вимкнув" Кадирова. Рамзана Кадирова та його родичів вигнали із соцмереж. Раніше США запровадили санкції щодо матері Кадирова, за участь її фонду у викраденні українських дітей та вивезенні їх на територію Росії. 

"Усе більше оточення": росіяни перерізали залізницю, що веде до Авдіївки. Зазнаючи колосальних втрат, російським військам вдалось впритул підійти до населеного пункту Степове і перерізати залізницю, повідомляють ЗМІ.

А Мессі став найдорожчим гравцем світу у віці від 34 років: на якому місці Роналду. Вартість Ліонеля Мессі становить 35 мільйонів євро в 36 років.    



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини