Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Усе більше оточення": росіяни перерізали залізницю, що веде до Авдіївки (КАРТИ)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Усе більше оточення": росіяни перерізали залізницю, що веде до Авдіївки (КАРТИ)

Зазнаючи колосальних втрат, російським військам вдалось впритул підійти до населеного пункту Степове і перерізати залізницю, повідомляють ЗМІ

15 листопада 2023, 21:20
Поділіться публікацією:

Російські військові підрозділи  перерізали залізничний  шлях, що  веде до міста  Авдіївка з півночі. Цей  маневр наблизив їх  до  населеного пункту Степове і дороги, якою військовим ЗСУ   передають підкріплення. Російський  маневр  тут  схожий на той, який вони  застосовували під час  боїв за  Бахмут, але з  певними відмінностями. Про це повідомляє "Фокус" з посиланням німецьке агенство Bild.  

"Усе більше оточення": росіяни перерізали залізницю, що веде до Авдіївки (КАРТИ)

Бої за Авдіївку (фото з відкритих джерел)

Зазначають, що російські  збройні сили  окуповували  місто  Бахмут  аж 11 місяців,  при цьому, мають  великі втрати, приблизно від 10 до 20 тисяч військових, це в середньому  говорить про  60 загиблих  окупантів кожного дня.

В публікації зазначається, що солдати російських  військових підрозділів перерізали залізничні  вітки  на  північному фланзі  міста,  поряд із  селом  Степове. Журналісти публікують  карту,  де помічено  червону лінію боїв, що проходить всього за 500 метрів від східних меж  Степового.

”Усе більше оточення”: росіяни перерізали залізницю, що веде до Авдіївки (КАРТИ) - фото 2
”Усе більше оточення”: росіяни перерізали залізницю, що веде до Авдіївки (КАРТИ) - фото 3

Публіцисти  Bild відзначують  різну тактику, яку  застосовують російські та українські військові.  Так, росіяни  атакують за допомогою піхоти, тоді як у  військових ЗСУ є можливості  використати бойові машини Bradley і танки. Обрана  тактика  дозволила  загарбникам  досягнути  села Степове, що "переходить під контроль Росії все більше". Але   українське командування має  вирішити проблему  з поставками  необхідного продовольства для чотирьох тисяч осіб,  це -  3 тисячі вояків та 1 тисяча  цивільних громадян.

 Російські піхотинці  продовжують  рухатись  вперед, не зважають на мінні поля та  обстріл артилерії  ЗСУ,  інформує  медіа. Кожного дня під Авдіївкою   РФ  втрачає  від 100 до 200 солдат, їх називають "гарматним м'ясом". При цьому,  вже  майже  3 тисяч російських військових загинуло (початок штурмів — з 10 жовтня 2023 року), і  знищено  приблизно 200 БТР та бронемашин.

"Росіяни продовжують наступати і все більше оточують Авдіївку", — стверджує Bild і зазначає, що командування  Генерального штабу  ЗСУ не  має намірів  втрачати людські життя, як це роблять росіяни.

"Кремль використовує своїх солдатів як гарматне м’ясо, втрачаючи від 100 до 200 людей на день – це мито, яке Україна не може і не хоче платити", — підсумовують журналісти  німецького медіа.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що РФ намагається "посадити" Україну за стіл переговорів




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини