Головна Новини Суспільство Скандали Фантазер: Обмінений держзрадник і кум Путіна Віктор Медведчук заявив, що в Москві живе вимушено
commentss НОВИНИ Всі новини

Фантазер: Обмінений держзрадник і кум Путіна Віктор Медведчук заявив, що в Москві живе вимушено

Зрадник України в інтерв’ю російським ЗМІ зізнався, що живе в Москві і, як виявляється, не на самоті

16 лютого 2023, 23:25
Поділіться публікацією:

Зрадник України, екснардеп і кум російського президента Віктор Медведчук, якого у вересні 2022 року обміняли в Росії на наших військовополонених, зізнався, що тепер живе в Москві, пишуть "Коментарі".

Фантазер: Обмінений держзрадник і кум Путіна Віктор Медведчук заявив, що в Москві живе вимушено

Віктор Медведчук каже, що не покидав Україну сам, бо його «обміняли»

"Я раніше приїжджав до Москви в різних справах, я приїжджав на один день, вранці приїжджав, ввечері їхав. А зараз я постійно живу в Москві, вимушено. Я не покидав Україну, мене обміняли".

Схоже, він дотепер сподівається на повернення в Україну, а приклад президента-втікача його так і нічому не навчив.

За даними кремлівських ЗМІ, держзрадник там бачився зі своєю молодшою донькою Дариною, яка поселилася в російській столиці щонайменше з 2021 року, де вчиться у Вищій школі економіки. Вірогідним видається й те, що з нею живе її мати — Оксана Марченко – третя за ліком дружина Медведчука.

Розповідаючи про затримання його силовиками українськими 2021 року за звинуваченням у держзраді, Медведчук назвав той день "найважчим у житті всі подальші події описує "страшне горе для сім'ї". Правда й додав, що фізичного насильства до нього українські слідчі не застосовували, а психологічний "тиск чинився постійно".

Як писали "Коментарі" раніше, Перебуваючи на території Росії, екснардеп і лідер забороненої в Україні партії ОПЗЖ Віктор Медведчук в інтерв'ю російським ЗМІ озвучив свої плани створити новий політичний рух для того, щоб нібито об'єднати "опонентів" президента Володимира Зеленського.

На шпальтах "Коментарів" йшлося й про те, що у Росії зараз стоїть завдання втілити в Україні так званий корейський варіант. В Кремлі зрозуміли, що повністю захопити нашу країну вони не можуть, і зараз будуть робити план "Б", із так званою "другою Україною". Цей план божевільний приніс туди Медведчук, який примарно вважає, що він фахова людина з українських питань, але він просто зрадник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини