Головна Новини Суспільство Війна з Росією "План Б": Чого тепер хоче Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

"План Б": Чого тепер хоче Кремль

Після провалу плану з повного захоплення України Росія, схоже, переходить до альтернативного варіанту та хоче розділити Україну за принципом Північної та Південної Кореї

16 лютого 2023, 16:16 comments2591
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) України Олексій Данілов вважає, шо мета Росії полягає в тому, щоб найближчим часом зробити все, аби повністю окупувати Донецьку та Луганську область разом з сухопутним коридором до Криму, а тоді реалізувати цю ідею розділу України, пишуть "Коментарі" з посиланням на ВВС.

"План Б": Чого тепер хоче Кремль

Путін планує в Україні реалізувати «корейський» сценарій

"У Росії зараз стоїть завдання зробити так званий корейський варіант, — вважає Данілов. — Вони вже в Кремлі зрозуміли, що повністю захопити нашу країну вони не можуть, і вони зараз будуть робити план "Б", коли будуть робити так звану "другу Україну". Цей план божевільний приніс туди Медведчук. Медведчук вважає, що він фахова людина по Україні, але він таким не є, він просто зрадник", — каже секретар РНБО.

Вже колишній український політик та кум Володимира Путіна Віктор Медведчук, якого обміняли на військовополонених, "підкинув" очільнику Кремля свій вихід з безперспективної "СВО". В січні він опублікував статтю в російських "Известиях", де звинуватив Захід та українську владу в розв'язанні війни з РФ. А ще багато разів підкреслював, що "південний схід" України — окрема структура в складі України, яка нібито завжди економічно, культурно та політично тяжіла до Росії.

"Всередині самої України з 1991-го існували дві країни — антиРосія та Україна як ще одна Росія. Одна без Росії себе не мислить, інша не мислить себе з Росією", — писав Медведчук.

Олексій Данілов вважає, що зрадник та окремі проросійські політики та експерти в Україні будуть "давати пропозицію про створення двох країн". Він не назвав конкретних прізвищ, але натякнув, що йдеться про чинних дотепер депутатів фракції ОПЗЖ.

"В цьому беруть участь представники, які займались обслуговуванням Януковича, представники депутатського корпусу ОПЗЖ в Раді, політтехнологи, які їх обслуговували, які живуть в нашій країні", — каже Данілов.

Він додав, що ідеєю створення "двох країн" в Україні займаються також люди, які готували Будапештський меморандум 1994 року.

"Вони їх підняли, струсили з них труху. Люди Януковича займаються цим питанням теж. Саме ті, хто за кулісами і смикає за нитки", — додав секретар РНБО.

Як писали "Коментарі", Ходорковський стверджує, якщо Україна програє буде війна між США та Китаєм.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини