Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведчук хоче повернення до української політики – озвучив плани
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук хоче повернення до української політики – озвучив плани

Медведчук із Росії заявив, що хоче створити політичний рух "опонентів" Зеленського

26 січня 2023, 12:50 comments1429
Поділіться публікацією:

Перебуваючи на території Росії, екс-нардеп і лідер забороненої в Україні партії "ОПЗЖ" Віктор Медведчук в інтерв'ю російським ЗМІ озвучив свої плани створити новий політичний рух для того, щоб нібито об'єднати "опонентів" президента Володимира Зеленського. Як повідомляє видання "Коментарі", про це пише "УП".

Медведчук хоче повернення до української політики – озвучив плани

Віктор Медведчук. Фото: з відкритих джерел

"Коли ми об'єднаємо людей, дізнаємося про їхню позицію, а я чомусь впевнений, що ця позиція проти влади, проти Зеленського, то це вже буде зовсім інше", – висловився екс-нардеп.

Віктор Медведчук також озвучив першочергове завдання очолюваного ним руху. Кум Путіна хоче довести, що Україна не "монолітна у своїх поглядах та у своїй нібито підтримці Зеленського". За його словами, новостворений рух має "консолідувати усі конструктивні суспільно-політичні сили".

Нагадаємо, після затримання на території України Віктора Медведчука вдалося обміняти на 200 українських полонених. У такий спосіб він опинився на території Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нічна атака "шахедів" на Україну: у ЗСУ розповіли, скільки вразили цілі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Володимир Зеленський запевняє, що кадрові рішення, які наробили галасу цього тижня, будуть продовжені. За його словами, будь-яка внутрішня проблематика, яка заважає державі, забиратиметься. Представниця Єврокомісії Ана Пісонеро привітала той факт, що українська влада серйозно поставилася до корупційних скандалів, які вибухнули останнім часом. Чи можна вважати те, що відбувається, – очищенням влади? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини