Головна Новини Суспільство Скандали Елітний відпочинок нардепа Арістова на Мальдівах: у Зеленського зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Елітний відпочинок нардепа Арістова на Мальдівах: у Зеленського зробили заяву

ЗМІ повідомляють, що Юрій Арістов відпочивав у 5-зірковому готелі на приватному острові Мальдів

25 липня 2023, 14:40
Поділіться публікацією:

Очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прокоментував відпочинок на Мальдівах у липні цього року заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, нардепа партії "Слуга Народу" Юрія Арістова. Відомо, що у ЗМІ з'явилася інформація про його відпочинок у 5-ти зірковому готелі. 

Елітний відпочинок нардепа Арістова на Мальдівах: у Зеленського зробили заяву

Давид Арахамія (фото з відкритих джерел)

За словами Давида Арахамії, буде ініційовано негайне призупинення членства Юрія Арістова у фракції ​​"Слуга народу".

"Запрошую всі документи по відрядженнях та перевіряємо всю інформацію. У разі підтвердження, буду вимагати негайного виключення з комітету та складання депутатського мандату", -  заявив Арахамія.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що екс-нардепу повідомили про підозру у держзрадіКолишньому народному депутату Євгену Мураєву повідомили про підозру у державній зраді. Він через проросійський телеканал "Наш" намагався розповсюджувати тези російської пропаганди в Україні. За інформацією слідства, Мураєв використав підконтрольний йому телеканал "Наш" для активного нав'язування українцям тез кремлівських наративів. Таким чином, екс-нардеп цілеспрямовано використав власний телеканал для маніпулювання громадською думкою українців на користь РФ.

Також "Коментарі" писали про те, митрополит ПЦУ пояснив, де взяв елітний будинок на Печерську, який продав нардепу Халімону. Продовжують з'являтися нові подробиці навколо купівлі заступником фракції "Слуга народу" Павлом Халімоном елітного будинку на Печерську в Києві. Виявилося, що продавцем  будинку був митрополит Православної церкви України (ПЦУ) Олександр Драбинко.

За інформацією "Української правди", під час війни  заступник фракції "Слуга народу" Павло Халімон купив собі будинок за 10 мільйонів 300 тисяч гривень та оформив його на іншу людину.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини