Головна Новини Суспільство події Екс-нардепу повідомили про підозру у держзраді
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-нардепу повідомили про підозру у держзраді

Екс-нардепу Євгену Мураєву повідомили про підозру у держзраді

25 липня 2023, 10:58
Поділіться публікацією:

Колишньому народному депутату Євгену Мураєву повідомили про підозру у державній зраді. Він через проросійський телеканал "Наш" намагався розповсюджувати тези російської пропаганди в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на прес-службу СБУ.

Екс-нардепу повідомили про підозру у держзраді

Євген Мураєв. Фото: з відкритих джерел

За інформацією слідства, Мураєв використав підконтрольний йому телеканал "Наш" для активного нав'язування українцям тез кремлівських наративів. Таким чином, екс-нардеп цілеспрямовано використав власний телеканал для маніпулювання громадською думкою українців на користь РФ.

Як зазначили у СБУ, насамперед акцент робився на те, щоб подавати недостовірні факти щодо ситуації всередині України, щоб підірвати довіру українців до влади, міжнародних інститутів. Нав'язувалась думка про те, що до України немає довіри з боку західних партнерів через корупцію та інші проблеми, які існують у країні. Зазначається, що проти каналу "Наш" ще на початку лютого 2022 року проти телеканалу Мураєва було запроваджено санкції РНБО.

У СБУ вважають, що після експертизи зараз остаточно підтверджено факти злочинної діяльності екс-нардепа проти державної безпеки України.

У повідомленні йдеться, що за вчинене Мураєв може провести за ґратами до 15 років.

Читайте також на порталі "Коментарі" — надмірно агресивна риторика російського диктатора Володимира Путіна може свідчити про те, що той переконав себе, що його становище покращується. Таку думку в ефірі телеканалу "FREEДОМ" висловив російський опозиціонер та правозахисник Марк Фейгін.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять випади Путіна та Лукашенка на адресу Польщі – яка роль приготована для вагнерівців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини