Головна Новини Суспільство Скандали Елітні авто і відпочинок за кордоном: на чому заробляє скандальний "волонтер" під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Елітні авто і відпочинок за кордоном: на чому заробляє скандальний "волонтер" під час війни

Журналістське розслідування виявило, що Олексій Владіміров збагатився під час війни завдяки зв'язкам з Кличком та держкомпаніям, які закуповують зброю.

23 липня 2024, 09:45 comments2352
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot









37-річний Олексій Владіміров раптово під час повномасштабної війни почав привертати до себе увагу залишків столичних еліт. У так званого "волонтера" з’явився елітний спорткар Lamborghini Huracan, а у соціальних мережах чоловік постійно викладає фото з відпочинку у різних країнах. Журналісти видання "Українська правда" провели власне розслідування та з’ясували чим займається Олексій Владіміров.

Елітні авто і відпочинок за кордоном: на чому заробляє скандальний "волонтер" під час війни

Олексій Владіміров. Фото з відкритих джерел

Як вказують відкриті джерела з якими працювали журналісти УП, Олексій Владіміров офіційно володіє збитковим столичним рестораном грузинської кухні “Сапераві”. На початку повномасштабного вторгнення фотографувався у військовій формі, а в додатку Getcontact записаний як "Кличко гуманітарка" та "відкат від тендеру", "Кличко. Цемент".

Більш ретельний пошук журналістів УП вказує, що у червні 2023 року Владіміров придбав елітний спорткар Lamborghini Huracan, а через кілька місяців придбав Range Rover останньої моделі. 37-річний чоловік регулярно їздить на відпочинок за кордон через волонтерську систему “Шлях”, зокрема за час війни побував у Таїланді, Дубаї, Барселоні, Монако та інших країнах. Крім того, він приймає у себе в ресторані мера Києва Віталія Кличка та представника державної компанії, яка закуповує зброю за кордоном.

Як виявили журналісти УП Олексій Владіміров збагатився завдяки двом напрямкам діяльності.

"У бізнесових та політичних колах заробляє Владіміров на державних будівельних підрядах у столиці. Користуючись з дружби з мером може допомогти отримати будь-який підряд. На оборонці, завдяки дружбі свого батька з Олексієм Петровим – очільником державної компанії спецекспортера зброї Головного управління розвідки Міністерства оборони України", — говорять журналісти.

Крім того, у своєму розслідуванні журналісти УП стверджують, що виявили лише частину діяльності Олексія Владімірова. За їх словами, масштаб діяльності набагато більший та прибутковіший, як у сфері будівництва, так і оборонних закупівель, які є не лише не публічними, але й засекреченими.

"Дуже сподіваємось, що правоохоронні органи з урахуванням своїх набагато ширших можливостей звернуть увагу на героя нашого матеріалу, бо інакше кількість нікому невідомих людей здатних придбати Lamborghini під час повномасштабної війни буде рости, а обороноздатність країни падати", — підсумовують журналісти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про розкішне життя колишніх чиновників за ґратами.

Також "Коментарі" писали про майора Кротевича, який подав заяву на ДБР через невідкриту справу проти скандального генерала.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини