Головна Новини Суспільство Скандали Арестович потрапив у новий скандал: назвав українців гіршими від росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович потрапив у новий скандал: назвав українців гіршими від росіян

Олексій Арестович заявив, що українці стали такими ж, як Путін та росіяни, а у деяких моментах навіть гірше.

25 лютого 2024, 12:45 comments3898
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Популярний блогер та колишній радник Офісу президента Олексій Арестович потрапив у черговий скандал. Під час інтерв'ю Василю Голованову Арестович порівняв росіян з українців назвавши останніх гіршими через їх реакцію на смерть Навального та за "хутірський домішок".

Арестович потрапив у новий скандал: назвав українців гіршими від росіян

Арестович порівняв українців та росіян. Фото з відкритих джерел

Олексій Арестович дав інтерв'ю журналісту Василю Голованову, який після повномасштабного вторгнення змінив свої погляди з проросійських на проукраїнські. Під час діалогу Арестович розкритикував українців за їх мову та заявив, що українці не відрізняються від Путіна та росіян.

"Я зрозумів, чому вони так хапаються за українську мову. Тому що вони взагалі вже не відрізняються від Путіна, від росіян, від російських практик, крім мови. Це єдине, що їх відрізняє. Подивіться, що відбувається після смерті Навального. Ми вже давно стали росіянами, якщо не гірше, бо у нас ще хуторський домішок є. У них імперський, а у нас хуторський. Я не знаю, що противніше. Тому я з глибокою неповагою ставлюсь до цього всього. На грані презирства", — сказав Олексій Арестович.

Далі популярний блогер заявив, що попри неповагу, він все одно любить українців та допомагає їм.

"При цьому я люблю співвітчизників. Люблю, співчуваю, допомагаю як можу, в тому числі даю тобі інтерв’ю відповідаючи на їх питання", — додав Арестович.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Арестович розповів, як на його думку, виявити, що ви потрапили під вплив пропаганди. Українці не оцінили поради блогера та розкритикували його.

Також "Коментарі" писали, що Олексій Арестович відреагував на кримінальні справи проти себе у Білорусі, Росії та Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

25 лютого 2024, 12:57

Зеленский и его офис привел этого Арестовича и еще много русских агентов явных и скрытых в правительстве Украины еще есть в том числе и сам зеленский - как вам 17 миллиардов на дороги в 2024 году для меня очередное пробитое дно этими слугами не Украинского народа.


Новини