Головна Новини Суспільство події Арестович розповів, як зрозуміти, коли ви стали жертвою пропаганди
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, як зрозуміти, коли ви стали жертвою пропаганди

Політичний оглядач Олексій Арестович розповів, як на його думку, виявити, що ви потрапили під вплив пропаганди. Українці не оцінили пораду блогера.

15 лютого 2024, 15:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український блогер, пропагандист та колишній радник Офісу президента Олексій Арестович поділився порадою, як зрозуміти, коли ви стали жертвою пропаганди. Арестович пропонує свій метод спробувати усім охочим українцям.

Арестович розповів, як зрозуміти, коли ви стали жертвою пропаганди

Український блогер Олексій Арестович. Фото з відкритих джерел

Політичний та військовий оглядач Олексій Арестович розповів про можливості виявлення впливу пропаганди.

"Як зрозуміти, що ти є жертвою пропаганди? Якщо ти не можеш уявити (тобто логічно та обґрунтовано роз'яснити іншому) позицію, протилежну чи ворожу твоїй, у сильному вигляді, ти – жертва пропаганди", — пише Олексій Арестович у соціальній мережі X.

Арестович закликав спробувати використати його метод та додав, що "спочатку буде страшно". За його словами, якщо ви не зможете уявити позицію іншої сторони, то "ви — тотальна жертва пропаганди".

Українці критично відреагували на поради Арестовича щодо виявлення впливу пропаганди вказуючи, що таким чином можна лише поширювати російську пропаганду: "Щоб перестати бути жертвою пропаганди, треба почати її ретранслювати. Зараз почну говорити про укронацистів та "8 років Бомбас""; "А потім уявляєш пропаганду настільки сильно, що в неї віриш. Що, мабуть, з Арестовичем і сталося"; "Арестович досі не може зрозуміти чиєю жертвою він є".

Інші ж вказували, що сам Арестович виїхав з України та нещодавно був помічений в Монако: "Арестовичу ви жертва дезертирства"; "що там у Монако? Зустрічають як бога, що спустився з небес?".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Арестович відреагував на кримінальні справи проти себе у Росії, Україні та Білорусі.

Також "Коментарі" писали про скандальні слова Олексія Арестовича у яких він заявив, що "Путіну морально важко воювати з Україною".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини