Головна Новини Суспільство Кримінал Арестович відреагував на кримінальні справи проти себе у Росії та Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович відреагував на кримінальні справи проти себе у Росії та Україні

Реакція Олексія Арестовича на кримінальні справи в Україні, Росії та Білорусі.

6 лютого 2024, 12:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

6 лютого колишній радник Офісу президента Олексій Арестович був оголошений у розшук за "публічне виправдання тероризму" районним судом Москви. Політичний оглядач, відреагував на таке рішення, а також пригадав інші кримінальні справи проти нього.

Арестович відреагував на кримінальні справи проти себе у Росії та Україні

Олексій Арестович про кримінальні справи. Фото з відкритих джерел

Басманний райсуд Москви звинуватив Олексія Арестовича за двома статтями: "поширення фейків" про армію РФ та у публічних "закликах до терористичної діяльності". Таким чином блогер був оголошений у розшук та потрапив до списку екстремістів та терористів.

Реакція Арестовича з'явилась за кілька годин після оголошення нової кримінальної справи проти нього. У повідомленні блогер згадав також інші кримінальні провадження, зокрема в Україні та Білорусі.

"Згуртувалася навіки велика Русь: Білорусь – кримінальна справа за тероризм; РФ – за екстремізм; Україна – два за сексизм.Куди податися бідолашному шпигуну? Спробую до Афганістану. Там за це всі ордени можуть дати", — заявив Арестович.

Нагадаємо, що першу кримінальну справу на Олексія Арестовича оголосили у Білорусі 17 березня 2022. Тоді ще радника Офісу президента звинуватили у публічних закликах до терактів. 

В Україні на Арестовича заведено дві справи. Перша кримінальне провадження було складено за зверненням групи депутатів за фактом неправдивого повідомлення про злочин. Тоді як іншу справу відкрили у жовтні 2023 року, після подачі заяви нардепки Інни Совсун щодо сексистських висловлювань Олексія Арестовича. 

На сьогодні остання справа на Арестовича заведена у РФ від 6 лютого.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олексій Арестович розповів чи готовий повернутись в Україну попри кримінальні справи.

Також "Коментарі" писали, що Арестович поставив Путіна у приклад для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

6 лютого 2024, 13:38

А на якій підставі він виїхав за кордон???

фєдя

6 лютого 2024, 13:28

Глист здриснув в ізраїль.


Новини