Головна Новини Суспільство релігія Помер скандальний лідер РПЦ, який запропонував заборонити інтернет
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер скандальний лідер РПЦ, який запропонував заборонити інтернет

Смирнов боровся з пропагуванням ЛГБТ-спільнот, а також заявляв, що СНІД не має вірусної природи

21 жовтня 2020, 09:24
Поділіться публікацією:

У РФ помер священик Дмитро Смирнов, який відомий своїми скандальними висловлюваннями та пропозиціями для влади. Про смерть Смирнова повідомив прес-секретар Синодального відділу РПЦ Василь Рулінскій.

Помер скандальний лідер РПЦ, який запропонував заборонити інтернет

Про причини смерті 69-річного росіянина не повідомляється. Однак в Мережі згадують, що Смирнов — декан факультету православної культури Академії ракетних військ стратегічного призначення, а також засновник і лідер проекту "Окремий дивізіон" про сімейні цінності — мав скандальну славу. Причому, його слова про виховання дітей і сім'ї є офіційною позицією РПЦ. Так, отець Дмитро пропонував заборонити інтернет і комп'ютерні ігри всім росіянам, яким ще не виповнився 21 рік. Смирнов боровся з пропагуванням ЛГБТ-спільнот, а також заявляв, що СНІД не має вірусної природи. Крім того, священик дуже різко висловлювався про радянську владу, порівнюючи її з режимом Гітлера, заявляючи, що  в порівнянні з нею діяння Гітлера "відпочивають".

Нагадаємо, Україна повернулася до рекордних темпів поширення коронавірусу. За вчора кількість пацієнтів з Covid-19 зросла відразу на 6719 осіб. Подібні показники фіксують вперше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини