Головна Новини Суспільство релігія Церковне свято 4 серпня: що можна і не можна робити сьогодні
commentss НОВИНИ Всі новини

Церковне свято 4 серпня: що можна і не можна робити сьогодні

Що можна робити 4 серпня, а які дії принесуть вам лише проблеми - дізнайтесь у нашому матеріалі

4 серпня 2022, 07:23 comments2773
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", Православна церква сьогодні вшановує день пам'яті святої Марії Магдалини. Переказ свідчить, що в юності Марія з Магдали була грішницею і вела розпусне життя. В Євангеліє говориться, що Ісус вигнав із неї 7 бісів. Після зцілення Марія стала зовсім іншою людиною і назавжди увійшла до історії християнства. Також вона стала однією з п'яти жінок, які здобули титул рівноапостольної святої.

Церковне свято 4 серпня: що можна і не можна робити сьогодні

Церковне свято. Фото: із відкритих джерел

Наші пращури помітили, що льон вродить сірим, якщо цього дня вранці багато роси; гроза 4 серпня — до багатого врожаю зернових культур;

грім гримить, не перестаючи — до швидкого граду.

Сни 4 серпня — віщі. Але для їх розуміння необхідна серйозна інтуїція — образи у снах не слід сприймати буквально.

Що сьогодні не можна робити

Цієї дати заборонено ходити по росі голими ногами — нечиста сила вимочує в ній одяг для русалок. Також не можна випускати у двір худобу з крапельками роси на шкурі. Якщо ігнорувати це правило, тварина може захворіти і навіть померти. Не рекомендується тримати вікна та фіранки брудними, інакше світло благополуччя не надійде до будинку.

Що можна робити 4 серпня

Наші пращури помітили, якщо у цей день мороз, то весна буде холодною. Також треба сьогодні ходити до лісу за ягодами, закривати варення та компоти.

Читайте також на порталі "Коментарі" – яке церковне свято було 3 серпня: що можна і не можна робити.   

Також видання "Коментарі" повідомляло — в Україні стартує доступна іпотека: плюси та мінуси програми — чи реально придбати житло.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Віктор

4 серпня 2022, 07:32

Цитую "Що можна робити 4 серпня Наші пращури помітили, якщо у цей день мороз, то весна буде холодною". А що 4 серпня може бути мороз? Джерело: https://society.comments.ua/ua/news/religion/cerkovne-svyato-4-serpnya-scho-mozhna-i-ne-mozhna-robiti-sogodni-701033.html © Comments.ua А що 4 серпня може бути мороз?


Новини