Головна Новини Суспільство Природні ресурси ЗСУ завдали удару по пункту базування російських військ у Херсонській області - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ завдали удару по пункту базування російських військ у Херсонській області - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

3 серпня 2022, 10:41 comments1675
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Обстановка в операційній зоні на півдні складна та напружена. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ завдали удару по пункту базування російських військ у Херсонській області - подробиці

ЗСУ

"Ворог продовжує ведення бойових дій на займаному рубежі оборони. Почав створення ударного угруповання на Криворізькому напрямку. Цілком імовірна і підготовка ворожого контрнаступу з наступними планами виходу на адміністративний кордон Херсонської області", — ОК "Південь".

Повідомляється, що за кордоном Сухий Ставок – Білогірка ворог спробував провести розвідку боєм за підтримки двох танків. Успіху не мав. Із втратами відійшов.

" Нашою авіацією завдано трьох ударів по опорних пунктах і один — по скупченню озброєння і техніки в Бериславському і Баштанському районах", — інформує ОК "Південь".

Ракетно-артилерійськими підрозділами завдано вогневого удару по Чорнобаївці, де розташовано пункт базування окупаційних військ.

В даний час підтверджені втрати російських загарбників за минулу добу склали:

• 20 окупантів;

• два танки Т-72;

• гаубиця "Мста-Б";

• чотири одиниці броньованої та автомобільної техніки.

Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що росіяни підуть у лобову атаку , не чекаючи відходу ЗСУ: у США назвали місто. Найближчим часом ворог також спробує захопити трасу, що сполучає Піски та Авдіївку. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що вдасться США і Китаю мирно вирішити тайванське питання : як позначиться на Україні. Ескалація відносин між Тайванем, США та Китаєм може мати погані наслідки для Києва – коли війна в Україні відійде на другий план. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що там просто пекло: Зеленський розповів про бої в Пісках та Авдіївці. Зеленський розповів, що наші дипломати роблять все, щоб Україна отримала зброю, яку зупинить Росію.

Також "Коментарі" інформували про те, що китайська помста : понад 20 військових літаків увійшли до зони ППО Тайваню (ФОТО). 21 китайський військовий літак увійшов до зони ППО Тайваню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини