Головна Новини Суспільство Природні ресурси Жителька Техасу виявила на пляжі моторошного монстра (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителька Техасу виявила на пляжі моторошного монстра (ФОТО)

Жінка вирішила прогулятися узбережжям і раптово наткнулася на пляжі на жахливого морського мешканця, який виглядав неначе монстр із фільму жахів.

1 лютого 2023, 00:05 comments2351
Поділіться публікацією:

Шокована жінка зробила кілька знімків "монстра" і потім поділилася ними у соціальній мережі Фейсбук — таким чином вона хотіла зрозуміти, що саме їй вдалося знайти на пляжі.

Жителька Техасу виявила на пляжі моторошного монстра (ФОТО)

На пляжі знайшли жахливого "монстра" / Ілюстраційне фото

Так, днями мешканка Техасу (США) вирішила прогулятися вздовж берегів Порт-Болівара. Якоїсь миті її увагу привернув об'єкт на суші. Підійшовши ближче, жінка побачила дивну морську істоту без луски. У її відкритій пащі виднілися хоч і не довгі, але досить гострі зуби. Жінка сфотографувала свою знахідку і запитала своїх друзів і підписників у Facebook, чи не знають вони, що за істоту їй вдалося виявити на узбережжі.

Жителька Техасу виявила на пляжі моторошного монстра (ФОТО) - фото 2

Через деякий час жінка отримала відповідь від наукового директора з прибережного рибальства Техаських парків та дикої природи Марка Фішера. За словами фахівця, моторошний "монстр" — це швидше за все вугор, більш відомий як Echiophis Punctifer, який мешкає в західній та східній частині Атлантичного океану на глибині від 40 до 100 метрів.

Експерт зазначив, що живуть ці вугри у мілководних затоках та лагунах, де "прокладають" собі нори в піску та мулі. Самці Echiophis Punctifer можуть сягати довжини до 180 сантиметрів.

Швидше за все, вугра винесло на берег сильною течією, де він і помер, а вже потім його знайшла жінка.

Раніше "Коментарі" писали: У Чорнобилі виявили незвичайного звіра (ФОТО). Багато хто досі думає, що територія навколо Чорнобильської АЕС — це безлюдна пустка і місце постапокаліптичного запустіння.

Читайте також: Кривавий пляж: відому американську актрису атакував хижак під час відпочинку (ФОТО). Очевидці події були шоковані — люди з криками тікали з пляжу та відчайдушно кликали на допомогу.


Жителька Техасу виявила на пляжі моторошного монстра (ФОТО) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини