Головна Новини Суспільство Домашні улюбленці У Китаї з котів планували зробити ковбаски та продативати їх на ринку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї з котів планували зробити ковбаски та продативати їх на ринку

Зоозахисники врятували котів, яких у Китаї мали пустити на м'ясо.

29 жовтня 2023, 16:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Китайські активісти та зоозахисники змогли врятувати близько тисячі котів, яких мали відправити на бійню і продавати як м’ясо зі свинини та баранини на місцевих ринках. Таким чином місцеві "бізнесмени" створили мережу для збагачення на домашніх улюбленцях.

У Китаї з котів планували зробити ковбаски та продативати їх на ринку

У Китаї збиралися пустити на м’ясо понад 1000 котів. Фото з відкритих джерел

На початку жовтня китайські зоозахисники виявили порожні ящики у яких перебувало близько 20 котів. Вони почали досліджувати, куди зникли коти і натрапили на автомобіль. Активісти кілька днів досліджували якими шляхами їздить машина, перехопили її та викликали поліцію. Поліція виявила понад 1000 живих котів у вантажівці.

Активісти розповіли, що котів везли на бійню, де їх мали зарізати. З котячого м’яса планували готувати шашлики, ковбаси під виглядом баранини, свинини, чи яловичини. Виявляється, що у Китаї котяче м’ясо коштує 4,50 юаня за кг (близько 20 грн), тоді як баранину на ринку можна продати за 30 юанів (близько 150 грн).

"Продаючи м’ясо котів вагою близько 2-3 кг як баранину чи свинину, дилери отримують усю різницю в ціні як прибуток", — розповів китайський активіст.

Наразі більшість врятованих котів потрапили до тимчасового притулку для тварин. Активісти фотографують тварин та описують подробиці в інтернеті, щоб їхні власники змогли знайти своїх домашніх улюбленців, які були викрадені. Крім того, спеціальна комісія здійснить кілька візитів до нових власників, щоб перевірити стан тварини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про п'ять неймовірних фактів про котів, які вас здивують.

Також "Коментарі" писали про гігантську істоту вагою близько 20 тонн, яку викинуло на один із пляжів Уругваю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини