Головна Новини Суспільство Домашні улюбленці У Британії ліквідують небезпечну породу собак: напади на дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії ліквідують небезпечну породу собак: напади на дітей

До мережі потрапили відео нападів собак бійцівської породи на людей

15 вересня 2023, 23:52 comments4969
Поділіться публікацією:

Породу собак XL Bully (американський буллі) буде оголошено поза законом, заявив Ріші Сунак після нападів цих тварин на людей, зокрема дітей. Про це повідомляють "Коментарі".

У Британії ліквідують небезпечну породу собак: напади на дітей

Американский булли

"Цей собака становить небезпеку для нашого суспільства, особливо для наших дітей, — заявив британський прем'єр. — Я поділяю жах нації з приводу нещодавніх відеороликів, які ми всі бачили. Учора ми стали свідками ще одного нападу бульдога, який спричинив трагічну загибель людей. Зрозуміло, що йдеться не про жменьку погано дресованих собак, це зразок поведінки, і так тривати не може. Я хочу запевнити людей, що ми терміново працюємо над тим, як зупинити ці напади і захистити громадськість. Експерти точно визначать породу і оголосять її поза законом. Ці собаки небезпечні. Я хочу запевнити громадськість, що ми зробимо всі необхідні кроки для забезпечення безпеки людей".

Британський уряд був змушений вжити заходів після того, як в англійському Бірмінгемі 11-річна дівчинка зазнала нападу і була серйозно поранена таким собакою. Ці побоювання посилилися після того, як чоловік загинув, захищаючи свою літню матір від цих тварин. Йєн Прайс зі Стоннелла в Стаффордширі був роздертий до смерті двома собаками цієї породи за кілька десятків метрів від початкової школи, повідомляє Daily Mail.

Наразі у Сполученому Королівстві заборонено чотири породи собак: пітбультер'єр, японський тоса, аргентинський дог та філа бразілейро, уточнює Associated Press. Деякі громадські діячі закликали додати до списку американського XL Bully, який спочатку було виведено з американського пітбультер'єра, оскільки вони вважають, що цій тварині були прищеплені небезпечні характеристики. XL Bully спочатку використовували у кривавих видах спорту, таких як цькування биків. Собаки мають м'язисту статуру і більш важку вагу, ніж пітбулі.

Американський буллі (American Bully) — нещодавно створена в США порода собак-компаньйонів. Порода здобула визнання Об'єднаним клубом собаківників 15 липня 2013 року. Порода була вперше зареєстрована Американським Буллі клубом собаківників (ABKC) у 2004 році. Особливістю породи є те, що собаки у ній можуть мати кілька типів, які різняться зростом. Можна сказати, що це одночасно дрібна та велика порода, яка була розділена на чотири категорії: кишенькові, стандартні, класичні та XL. З 2020 року порода перебуває у стадії визнання.

Тим часом, країна НАТО збиватиме російські дрони.

У Росії відповіли на прохання ротації військових в Україні: "Ніхто не повернеться".

А оточеним в Андріївці росіянам запропонували здатися: "Полон або смерть".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини