Головна Новини Суспільство медицина Зниження кількості нових випадків COVID: одужало більше людей, ніж захворіло
commentss НОВИНИ Всі новини

Зниження кількості нових випадків COVID: одужало більше людей, ніж захворіло

Найбільшу кількість нових випадків зареєстрували у Дніпропетровській області

26 квітня 2021, 08:32
Поділіться публікацією:

За минулу добу в Україні виявили 5 062 нових випадки інфікування коронавірусом, при цьому одужало 6 910 осіб. Всього за добу було здійснено 25 248 тестувань на виявлення захворювання. Про це на своїй сторінці в Facebook написав очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов.

Зниження кількості нових випадків COVID: одужало більше людей, ніж захворіло

Зниження кількості нових випадків COVID: одужало більше людей, ніж захворіло - фото з відкритих джерел

Згідно зі статистикою міністра, COVID діагностували у 221 дитини і 54 медичних працівників. Найбільшу кількість нових випадків зареєстрували у Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Харківській та Львівській областях.

Також станом на сьогодні, 26 квітня, було госпіталізовано 2 061 паціентів і зафіксовано 195 випадків смерті від наслідків коронавірусного захворювання.

Число захворілих в Україні за увесь час пандемії коронавірусу становить  2 030 333 людей. 

Нагадаємо, що за словами головного лікаря одного з діагностичних медичних центрів Львова Тараса Жиравецького, нові штами коронавірусного захворювання здатні передаватися швидше, а перебіг хвороби стає непередбачуваним. Зі слів лікаря, навіть з новим штамом COVID-19 можна перенести в легкій формі. Однак відсоток тих, хто потребує складного і часто стаціонарного лікування, значно вищий, ніж раніше.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" також розповідало, що французькі лікарі провели дослідження, під час якого з'ясували, що коронавірус може стати причиною розвитку захворювання щитовидної залози. Також вчені заявили про можливість запального ураження щитовидної залози, розвитку хвороби Хашимото та інших патологій, пов'язаних з ендокринною системою, у пацієнтів із діагностованим коронавірусом. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини