Головна Новини Суспільство медицина За добу від COVID видужала рекордна кількість людей: статистика на 28 квітня
commentss НОВИНИ Всі новини

За добу від COVID видужала рекордна кількість людей: статистика на 28 квітня

За кількістю нових випадків коронавірусу лідирує Київ

28 квітня 2021, 09:29
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що станом на сьогодні, 28 квітня, на території України було виявлено 9 590 нових випадків інфікування коронавірусом. При цьому одужати від COVID-19 за минулу добу змогли 20 062 людини, що є рекордним значенням з початку пандемії. Статистику міністр оприлюднив на сторінці в Facebook.

За добу від COVID видужала рекордна кількість людей: статистика на 28 квітня

За добу від COVID видужала рекордна кількість людей: статистика на 28 квітня - фото з відкритих джерел

За даними очільника МОЗ, найбільшу кількість нових заражень зафіксували в Києві, Харківській, Донецькій, Дніпропетровській і Львівській областях. Зокрема, коронавірус виявили у 451 дитини та 217 медичних працівників.

За минулу добу було госпіталізовано 3 623 пацієнтів, зареєстрований 441 випадок смерті від наслідків коронавірусного захворювання, а також здійснено 99 112 тестувань на виявлення COVID-19.

За весь час пандемії на території України коронавірус діагностували у 2 047 838 осіб, з них 43 391 померли.

Нагадаємо, що вчені з НАН України повідомили, що найімовірніше наша країна вже пройшла пік смертності від коронавірусного захворювання. Ситуація починає стабілізуватися. При цьому вчені відзначили, що відповідну гіпотезу дозволили створити дані, отримані від Міністерства юстиції.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писав, що американське видання Bloomberg оприлюднило список найбільш безпечних і стійких до коронавірусної пандемії країн. Даний рейтинг складали з урахуванням індексу заражуваність, смертності в результаті коронавірусу, кількості тестувань і відсоток виявлення захворювання, масштаби вакцинації, надійність карантинних заходів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини