Головна Новини Суспільство медицина Які області України опинились у "червоній" зоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Які області України опинились у "червоній" зоні

У Міністерстві охорони здоров'я України зазначили, що вже у "червоній" зоні карантину знаходиться 15 регіонів

31 жовтня 2021, 13:55
Поділіться публікацією:

В Україні стрімко зростає кількість нових випадків зараження коронавірусною інфекцією. У зв'язку з цим вже 15 областей перейшли до "червоної" зони карантину, 2 регіони залишилися в "жовтій", 8 — у "помаранчевій".

Які області України опинились у "червоній" зоні

Які області України опинились у "червоній" зоні (фото з відкритих джерел)

Такими даними поділилося Міністерство охорони здоров'я. Отже, посилений карантин запровадили у Київській, Херсонській, Одеській, Запорізькій, Донецькій, Дніпропетровській, Сумській, Миколаївській, Рівненській, Житомирській, Івано-Франківській, Луганській, Хмельницькій, Чернігівській та Львівській областях.

У "помаранчевій" зоні карантину зараз знаходиться Вінницька, Волинська, Полтавська, Тернопільська, Харківська, Черкаська та Чернівецька області, а також столиця України.

Тим часом у "жовтій" зоні карантину залишилися лише Кіровоградська та Закарпатська області.

Зазначимо, що у регіонах, які увійшли до "червоної" зони карантину, забороняється робота торговельно-розважальних центрів, закладів громадського харчування, непродовольчих ринків і магазинів, а також проведення масових заходів. Обмеження не діятимуть, якщо 100% працівників і відвідувачів закладів мають "зелений" COVID-сертифікат (про повну вакцинацію).

Нагадаємо, Кабмін затвердив нові правила пасажирських перевезень на час карантину. З 21 жовтня міжрегіональні перевезення пасажирів у регіонах із "жовтим", "помаранчевим" або "червоним" рівнем епіднебезпеки будуть дозволені за умови наявності у всіх: водіїв, екіпажу авіатранспорту та пасажирів, у тому числі сертифіката про вакцинацію від COVID-19 або негативного результату тестування. Але наскільки це законно?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, коли в Україні можуть скасувати карантин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини