Головна Новини Суспільство медицина Яке найважливіше правило в лікуванні COVID-19: відповідь Голубовської
commentss НОВИНИ Всі новини

Яке найважливіше правило в лікуванні COVID-19: відповідь Голубовської

При лікуванні хворих коронавірусом немає часу чекати

27 січня 2021, 18:29
Поділіться публікацією:

Займатися лікуванням коронавірусу необхідно всіма доступними методами вчасно — це допоможе уникнути погіршення стану в майбутньому. Таку заяву на своїй сторінці в соціальних мережах зробила провідний інфекціоніст МОЗ Ольга Голубовська.

Яке найважливіше правило в лікуванні COVID-19: відповідь Голубовської

Лікування коронавірусу. Фото: unsplash

За її словами, всі рекомендації, які вона давала ще на самому початку пандемії, були правильними.

"У всьому світі починають визнавати той очевидний факт, про який я говорила з самого початку в своїх численних лекціях і через що наполягала на "недоведених" протоколах — лікувати COVID-19 усіма доступними методами треба вчасно, запобігаючи усіма відомими методами важким і критичним станам", — йдеться в повідомленні.

Голубовська акцентувала увагу на тому, що коли мова йде про лікування хворого коронавірусом, то це не той випадок, коли варто чекати і зволікати.

"Це зменшує навантаження на відділення інтенсивної терапії і підвищує виживаність", — пояснила свою точку зору фахівець.

Як повідомляло видання "Коментарі", найстрашніший з трьох сценаріїв розвитку пандемії. В майбутньому коронавірус може розвиватися за 3 сценаріями. Таку заяву зробила лікар-інфекціоніст, позаштатний фахівець Міністерства охорони здоров'я України (МОЗ) Ольга Голубовська в ефірі телеканалу "Україна 24". Найстрашніший з яких — щорічне зростання смертності.

Також ми писали, чому українці бояться робити щеплення проти COVID-19. Українці не хочуть робити щеплення проти коронавірусу, тому що перестали довіряти державним інститутам. Такое заяву зробила лікар-інфекціоніст, позаштатний радник Міністерства охорони здоров'я (МОЗ) Ольга Голубовська в ефірі телеканалу "Прямий".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини