Головна Новини Суспільство медицина ВООЗ посилила правила носіння масок під час пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

ВООЗ посилила правила носіння масок під час пандемії

Нове керівництво опубліковано на сайті ВООЗ

2 грудня 2020, 14:21 comments1422
Поділіться публікацією:

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) оновила керівництво по використанню медичних масок під час пандемії. Зокрема, людям слід носити маски поза приміщеннями, якщо неможливо дотримуватися дистанції як мінімум метр. Нове керівництво опубліковано на сайті ВООЗ.

ВООЗ посилила правила носіння масок під час пандемії

Маску необхідно надягати в таких приміщеннях як школи й магазини, якщо всередині не можна дотримуватися дистанції. Люди, які мають хронічні захворювання, а також пенсіонери зобов'язані носити маску, як і діти до 5 років. Рішення про використання маски дитиною від 6 до 11 років приймається по ситуації.

Коли приміщення не провітрюється, маску потрібно носити незалежно від дистанції.

Нагадаємо, нещодавно Україна відновила список країн "червоної" зони. Всесвітня організація охорони здоров'я також повідомляла, скільки доз вакцини від Covid отримає Україна, і кого необхідно вакцинувати в першу чергу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Франція проведе масову вакцинацію з квітня по червень. З початку 2021 року вакцини будуть зарезервовані в першу чергу лише для найбільш вразливих.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гена

2 грудня 2020, 14:59

Всё это явно не про здоровье, одна и та же маска на протяжении нескольких месяцев. Нагнетание обстановки и полное игнорирование прав и свобод людей. Люди отдаляются друг от друга , разьединенными людьми легче управлять. Уже и закон об обязательной вакцинации пытаются принять , закон 4142.


Новини