Головна Новини Суспільство медицина В Україні від СOVID одужало понад 17 тисяч осіб: скільки захворіло
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні від СOVID одужало понад 17 тисяч осіб: скільки захворіло

За кількістю нових випадків лідирує столиця

27 квітня 2021, 08:30
Поділіться публікацією:

За минулу добу на території України виявили 7 915 нових випадків інфікування коронавірусом, при цьому змогли подолати COVID-19 17 391 громадянин. Зокрема, коронавірусне захворювання діагностували у 336 дітей та 202 медичних працівників. Статистику оприлюднив очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов на сторінці у Facebook.

В Україні від СOVID одужало понад 17 тисяч осіб: скільки захворіло

В Україні від СOVID видужало понад 17 тисяч осіб: скільки захворіло - фото з відкритих джерел

За очільника МОЗ, найбільшу кількість нових випадків зафіксували у Києві, Полтавській, Донецькій, Одеській і Запорізькій областях.

Також за минулу добу госпіталізували 1 650 пацієнтів та зареєстрували 432 випадки смерті від наслідків коронавірусного захворювання.

За весь час пандемії коронавірусу в Україні виявили 2 038 248 випадків COVID, 42 950 з них виявилися летальними. 

Нагадаємо, що начальник головного управління Держпродспоживслужби в Києві Олег Рубан попередив українців, що в нашій країні незабаром з'явиться новий штам коронавірусу. Так, прогнозують збільшення кількості нових хворих після травневих і великодніх свят. Однак Рубан називає його "природним і незначним". Більше тривоги, за його словами, викликає поширення нового штаму коронавірусу, так званого індійського.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що за словами головного лікаря одного з діагностичних медичних центрів Львова Тараса Жиравецького, нові штами коронавірусного захворювання здатні передаватися швидше, а саме перебіг хвороби стає непередбачуваним. Він стверджує, що лікування нових штамів COVID потрібно починати якомога швидше, а вітаміни з новими мутаціями не працюють.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини