Головна Новини Суспільство медицина В Україні різко зменшилася захворюваність на COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні різко зменшилася захворюваність на COVID-19

РНБО опублікувало оновлену статистику щодо коронавірусної інфекції в Україні: скільки людей захворіло

30 травня 2021, 10:10
Поділіться публікацією:

Коронавірусна інфекція в Україні різко пішла на спад. Станом на ранок 30 травня зареєстровано 1703 нових випадки захворюваності.

В Україні різко зменшилася захворюваність на COVID-19

Коронавірус в Україні / Фото: Depositphotos

Згідно з даними РНБО, наразі на COVID-19 хворіють 114 852 українці. Всього з початку пандемії в нашій країні захворіли 2 201 472 особи, але 2 036 148 з них вдалося перемогти захворювання. За минулу добу одужало 5733 українців. Жертвами пандемії стали 50 472 хворих, з них 84 — померли за минулу добу.

Найбільше нових випадків захворювання зафіксували у Дніпропетровській (+257 за добу), Харківській (+143), Миколаївській (+127) і Київській (+122) областях. Найменше коронавірус "б'є" по Кіровоградській (+14 осіб за добу) і Луганській (+17) областях.

Якщо ви хочете уберегти своє здоров'я, Міністерство охорони здоров'я України рекомендує дотримуватися трьох простих правил протиепідемічної безпеки: дотримання дистанції, носіння маски, гігієна рук.

Нагадаємо, що останнім часом українці все частіше чують розмови про ймовірне створення вітчизняного препарату для вакцинації проти COVID-19.

За словами керівника комісії з біобезпеки, яка працює при Раді нацбезпеки та оборони, Сергія Комісаренка, розробка української вакцини може коштувати у 20 і більше разів дешевше, ніж це оцінюється за кордоном.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що коронавірусна пандемія могла обійти людство стороною.

На думку дослідників, як Всесвітня організація охорони здоров'я, так і багато світових політиків надали людству "токсичний коктейль", неправильно почавши організовувати систему боротьби з пандемією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини