Головна Новини Суспільство медицина Уникнути спалаху "британського" штаму коронавірусу: в МОЗ розповіли як
commentss НОВИНИ Всі новини

Уникнути спалаху "британського" штаму коронавірусу: в МОЗ розповіли як

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко дав корисну пораду

15 січня 2021, 18:56
Поділіться публікацією:

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко назвав простий, але максимально ефективний спосіб, який допоможе захистити себе від нового штаму коронавірусу. Все, що потрібно — частіше мити руки, заявив заступник міністра охорони здоров'я в своєму інтерв'ю "Лівому берегу".

Уникнути спалаху "британського" штаму коронавірусу: в МОЗ розповіли як

Британський штам коронавірусу. Фото: unsplash

"Щоб не було спалаху британського штаму коронавірусу, треба дотримуватися карантинних обмежень, які пропонує уряд: носити маску, уникати скупчень людей і часто мити руки. Якби кожна людина мила руки хоча б 5 разів на день, то кількість хворих зменшилась би на 35%", пояснив Віктор Ляшко.

Додамо, що раніше головний санітарний лікар поділився, що в Україні поки не підтвердився новий штам COVID-19, який виявили у Великобританії. Незважаючи на це, нову партію проб відправили в лабораторію Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ).

Також ми писали, лікар спростувала популярний міф про новий штам коронавірусу. Доктор медичних наук, професор Алла Мироненко заявила, що новий штам коронавірусу, який недавно був виявлений в Британії, не несе сильної загрози для суспільства. Але обережністі дотримуватися все-таки варто, тому що вірус поширюється стрімкими темпами і найбільше перед ним уразливі діти.
Як повідомляло видання "Коментарі", Голубовська назвала препарат, який рятує життя українців від коронавірусу. Ведучий інфекціоніст України, професор Ольга Голубовська на своїй сторінці в соціальних мережах розповіла, які препарати є ефективними в боротьбі з COVID-19. Було проведено нове наукове дослідження, яке продемонструвало високу ефективність препаратів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Рита

15 січня 2021, 19:58

Ищешь горячих девушек для страстного общения? Тогда тебе сюда -https://cutt.ly/gjWcQWQ


Новини