Головна Новини Суспільство медицина Україні вдалося збити хвилю коронавірусу: Степанов зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Україні вдалося збити хвилю коронавірусу: Степанов зробив заяву

Кількість хворих в Україні зменшується

22 січня 2021, 10:20 comments1795
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов розповів про перші досягнення посиленого карантину в країні. За словами чиновника, завдяки посиленим заходам в Україні вдалося збити хвилю коронавірусного захворювання, адже кількість нових випадків інфікування демонструє тенденцію до зменшення. Про це міністр заявив на брифінгу.

Україні вдалося збити хвилю коронавірусу: Степанов зробив заяву

Максим Степанов - фото з відкритих джерел

На думку Максима Степанова, і локдаун в січні, і карантин вихідного дня, який йому передував, дали позитивний результат:

"Ви бачите, що у нас падає кількість людей, які хворіють кожен день. Ми досягли серйозної стабілізації. Ми були в змозі досягти й досягли — нам вдалося збити на початковій стадії хвилю поширення коронавірусу, яка потенційно мала розпочатися після новорічних свят", — сказав голова Міністерства охорони здоров'я.

Він стверджує, що повністю оцінити результати карантинних обмежень в запобіганні поширенню коронавірусу вдасться тільки після закінчення локдауну, після 24 січня.

Нагадаємо, що в понеділок, 25 січня, в Україні перестане діяти посилений карантин, який Кабінет міністрів ввів на території країни з 8 січня. З цього моменту відновиться робота закладів громадського харчування, непродовольчих магазинів, торгових центрів, але з певними обмеженнями.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в останні дні в Україні спостерігається тенденція до зниження кількості нових випадків захворювання коронавірусом. У зв'язку з цим  голова Центру респіраторної медицини клініки "Феофанія" Світлана Гук розповіла, як скоро українцям варто очікувати закінчення пандемії COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Человек

24 січня 2021, 12:41

Борьба с чем? С Человечеством? На новогодние праздники, позволить людям создавать толпы, заражая друг друга? Бабки типа отпить? А только когда все позаражаются, включить запрет на продажу "насков". Как ребенку обьяснить? что краски нельзя купить раз мы уже в магазине. На ветрине есть, а купить нельзя... Что за бред? Что за логика??? Люди в магазин ходят продуктовый не только для того что бы купить только носки. А за продуктами и заодно купить носки, раз они уже в магазине... А то такое впечатление что носки это наркота какая то!!!

Петро

22 січня 2021, 17:41

Збільшіть тести на 50% - і ми побачемо чи результативний локдаун!

небайдужий

22 січня 2021, 13:11

дибіли це не ваша заслуга. Просто завершився високосний рік в якому смертність набагато вища ніж в такі роки. Тому слідуючий за високосним роком в народі прозвали рік вдови. І не забувайте про приписки, які неможливо перевірити.


Новини