Головна Новини Суспільство медицина У Тернополі вигадали радикальний спосіб боротьби із порушниками карантину (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тернополі вигадали радикальний спосіб боротьби із порушниками карантину (ВІДЕО)

Підприємцям хочуть відключити обмежити доступ до житлово-комунальних послуг

12 березня 2021, 12:58
Поділіться публікацією:

У Тернополі вдадуться до незвичного радикального способу боротьби із порушниками карантинних вимог. За повідомленням міського голови Сергія Надала, підприємців, які не дотримуються епідобмежень, встановлених у регіонів, відключатимуть від споживання води, тепла тощо.

У Тернополі вигадали радикальний спосіб боротьби із порушниками карантину (ВІДЕО)

У Тернополі радикально боротимуться із порушниками карантину. Фото із відкритих джерел

Посадовець стверджує, що останнім часом правоохоронці все частіше реєструють випадки порушень карантину у місті. На фоні значного зростання кількості захворілих на коронавірус подібні дії не можуть залишити без уваги.

Саме тому Надал стверджує, що суб’єкти господарської діяльності, які продовжать не дотримуватися загальноприйнятих правил, отримають своєрідне "покарання". Мова йде про ймовірне відключення тепла, водопостачання, каналізації та інших комунальних "благ" до відповідних установ-порушників. При цьому мер Тернополя стверджує, що такі заходи вимушені і йому дуже б не хотілося приймати подібних рішень.

"Я завжди підтримував наших підприємців, ми всі хочемо працювати", — підкреслив Надал під час брифінгу, при цьому нагадавши містянам приклад Івано-Франківська.

На думку посадовця, краще кілька тижнів "потерпіти", ніж потрапити до "червоної" зони зі значною кількістю хворих та найбільшими обмеженнями.

Також під час виступу Сергій Надал розповів, що заклади освіти поки залишаються з очною формою навчання, без переведення в онлайн — допоки це дозволятиме епідеміологічна ситуація. Крім того, за збільшення інтенсивності розповсюдження коронавірусу до медичного персоналу тернопільських лікарень можуть приєднатися місцеві студенти-медики — на добровільній, волонтерській основі. Додатково Надал пообіцяв звернутися до НСЗУ із проханням виділити додаткове фінансування для таких працівників.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, яке карантинне зонування нині діє в Україні, та які області є "червоними" і "помаранчевими".

Також на порталі вдасться дізнатися, коли, на думку експерта, українці зможуть обходитися без захисних масок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини