Головна Новини Суспільство медицина У Німеччині 9 людей померли після вакцинації препаратом AstraZeneca
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині 9 людей померли після вакцинації препаратом AstraZeneca

Усі повідомлення стосувалися жінок у віці від 20 до 63 років, двом чоловікам було 36 і 57 років

30 березня 2021, 18:49
Поділіться публікацією:

Німецький регулятор вакцин заявив, що в країні зафіксували 31 випадок наявності згустків крові в мозку після вакцинації препаратом AstraZeneca. У дев'яти випадках люди померли. Про це повідомляє Reuters 30 березня.

У Німеччині 9 людей померли після вакцинації препаратом AstraZeneca

Вакцина від AstraZeneca - фото з відкритих джерел

Інститут Пола Ерліха (PEI) заявив, що наразі зареєстровано 31 випадок утворення тромбів у мозкових венах, що більше відоме як тромбоз синусних вен. У 19 випадках спостерігався дефіцит тромбоцитів або тромбоцитепенію. У дев'яти випадках люди померли.

Усі повідомлення стосувалися жінок у віці від 20 до 63 років, двом чоловікам було 36 і 57 років.

Нагадаємо, що міністерство охорони здоров'я Канади розмістило на етикетках вакцин від коронавірусу AstraZeneca і Covishield попередження про те, що після ін'єкцій ними можливі випадки тромбозу. Повідомляється, що додатково до препарату випущено керівництво для медичних працівників і самих вакцинованих, у якому йдеться про те, як правильно спостерігати за потенційно можливими симптомами після щеплення вакциною AstraZeneca.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що компанія AstraZeneca оновила своє дослідження щодо ефективності Covid-вакцини. Згідно з новими даними препарат ефективний на 76%. Компанія AstraZeneca надала інформацію, що її вакцина забезпечує надійний захист людей будь-якого віку. У перших дослідженнях взяли участь 30 тисяч осіб. Тоді вакцина показала ефективність на рівні 79%.

Також "Коментарі" розповідали про заяву ВООЗ щодо того, що користь Covid-вакцини AstraZeneca переважує її ризики. У той же час державам рекомендували продовжувати моніторити повідомлення про можливі побічні ефекти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини