Головна Новини Суспільство медицина У Канаді на вакцині від AstraZeneca розмістили попередження про тромбоз
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді на вакцині від AstraZeneca розмістили попередження про тромбоз

Також до препарату випущено керівництво для медиків і пацієнтів

25 березня 2021, 15:47
Поділіться публікацією:

Міністерство охорони здоров'я Канади розмістило на етикетках вакцин від коронавірусу AstraZeneca і Covishield попередження про те, що після такої ін'єкції можливі випадки тромбозу. Про це повідомила пресслужба відомства.

У Канаді на вакцині від AstraZeneca розмістили попередження про тромбоз

Вакцина від AstraZeneca - фото з відкритих джерел

Відомо, що додатково до препарату випущено керівництво для медичних працівників і самих вакцинованих. У ньому описано, як правильно спостерігати за потенційно можливими симптомами після щеплення вакциною AstraZeneca.

"Міністерство охорони здоров'я Канади оновило опис продукту для вакцин від Covid-19 AstraZeneca і Covishield, вказавши інформацію про дуже рідкі випадки виникнення тромбів, пов'язані з низьким рівнем тромбоцитів після щеплення вакциною AstraZeneca", — йдеться у повідомленні.

У Міністерстві ж охорони здоров'я Канади переконані в тому, що вакцина AstraZeneca є безпечною.

Нагадаємо, компанія AstraZeneca оновила своє дослідження щодо ефективності Covid-вакцини. За новими даними препарат ефективний на 76%. Компанія AstraZeneca надала інформацію, що її вакцина забезпечує надійний захист людей різного віку. Згідно з попередніми результатами дослідження, у якому взяли участь 30 тисяч осіб, вакцина показала ефективність у 79%.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у ВООЗ заявили, що користь Covid-вакцини AstraZeneca переважує її ризики. Разом з тим державам рекомендували продовжувати контролювати повідомлення про можливі побічні ефекти. У ВООЗ також зазначили, що нині в Європі було введено понад 20 млн доз вакцини AstraZeneca, а в Індії — понад 27 млн доз вакцини Covishield.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини